PARTENERI MEDIA EFIN.ro

CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) este cea mai puternica asociatie a mediului de afaceri din Romania, reunind in randurile sale intreaga retea a celor 42 de camere de comert si industrie judetene, camerele de comert bilaterale si asociatii profesionale.

CCIR este o organizatie neguvernamentala, cu caracter autonom, care sustine interesele comunitatii de afaceri si, in special, pe cele ale membrilor sai, in dialogul cu institutiile statului si organismele internationale. Camera actioneaza pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent si propice dezvoltarii sectorului privat, unei economii de piata reale, durabile si deschise spre exterior.

Ca reprezentant al mediului de afaceri, CCIR include in oferta sa de servicii organizarea de misiuni economice, programe de perfectionare profesionala, organizarea de evenimente de afaceri, seminarii si dezbateri, administrarea de baze de date cu oportunitati de afaceri.

CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Business24

Business24.ro ofera informatia esentiala din economie si lumea afacerilor, in zona de stiri minut cu minut de pe homepage. Business24.ro ofera cele mai importante stiri din Economie, Afaceri, Bani, IT si Life, domenii aflate in bara de meniu!

La sfarsit de saptamana, Business24.ro isi pune o fata noua si va invita la explorarea unei lumi a placerilor mai mult sau mai putin vinovate, selectate special intr-un supliment de weekend unic in Romania - "Cum sa-i cheltuiesti".

Noul Business24.ro aduce in continuare cele mai proaspete informatii despre cursul de schimb, intr-o sectiune speciala, dedicata Cursului Valutar.Printre noile facilitati ale lui Business24 se numara si sectiunea de Ziare&Bloguri, cu cele mai importante stiri din publicatiile de business din Romania si din afara, dar si sectiunea Business VIP, dedicata companiilor si oamenilor de afaceri.

Tot pe Business24.ro se pot gasi cele mai bune preturi de case, oferte auto, joburi, informatii despre finantare si francize, dar si un convertor valutar.

Business24

Ziarul Bursa.ro

De peste 23 de ani pe piata, in aparitie neintrerupta, BURSA este cel mai influent cotidian economico-financiar si formatorul de opinie al pietei de capital.

De-a lungul anilor, cotidianul BURSA si-a informat cititorii asupra proceselor importante de transformare si dezvoltare a economiei societatii romanesti si din strainatate: procesul privatizarii, dezvoltarea sistemului bancar autohton, evolutia pietelor financiare, criza financiara internationala, evolutiile politice semnificative.

Valorile care ne anima sunt Adevarul, Justetea, Corectitudinea, Profesionalismul, Utilitatea generala, Nesupunerea.

Ziarul Bursa

Ziare.com

Ziare.com - Stiri de ultima ora, 24 de ore din 24, orice stire importanta in cel mult 10 minute.
Reportaje, interviuri, analize obiective si argumentate.

Ziare.com se bucura de increderea maxima a cititorilor, deoarece site-ul nu este afiliat politic, independenta ziaristica fiind totala.

Ziare.com are o comunitate activa, implicata, cu reactie fata de evenimente si un nivel de educatie ridicat.

Ziare.com are un sistem de televiziune unic in Romania, prin care utilizatorii pot sa isi faca propriile emisiuni.

Toate ziarele din Romania on-line.
Ultra rapid si usor de navigat.

Ziare.com

AvocatNet.ro

AvocatNet.ro este, in acest moment, cea mai mare comunitate de business din Romania (conform SATI / BRAT) si cea mai mare comunitate juridica online din Europa (conform Google AdPlanner).

Am pornit la drum in 2001, cu ideea de a crea o revista online cu impact in Romania. De-a lungul timpului, am invatat sa ascultam sugestiile cititorilor nostri, astfel ca, in prezent, am devenit comunitatea finantistilor, juristilor si economistilor din Romania.

In prezent, oferim servicii diverse, unei palete largi de cititori, care acceseaza constant AvocatNet.ro in cautarea stirilor, analizelor, comentariilor si raspunsurilor la problemele profesionale intalnite in viata de zi-cu-zi. De asemenea, am dezvoltat si o puternica prezenta offline prin conferinte, seminarii, gale, iar anul acesta, si o revista.

AvocatNet.ro

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii este singura organizatie patronala a IMM-urilor, reprezentativa la nivel national.

Membru al Uniunii Europene a Artizanatului si a IMM-urilor si afiliat al Asociatiei Mondiale a IMM-urilor, misiunea CNIPMMR este de a promova si apara interesele economice, de productie, comerciale, financiare, juridice si de orice natura ale IMM-urilor din Romania.

Printre obiectivele CNIPMMR se numara apararea si promovarea intereselor IMM-urilor private la nivel national, international si local, in relatia cu autoritatile si stimularea privatizarii si a infiintarii de IMM-uri cu capital privat.

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

Comunicatedepresa.ro

Comunicatedepresa.ro este lider in publicarea si distributia online de comunicate de presa in Romania, cu o baza de date care cuprinde peste 2200 jurnalisti verificati, peste 10.000 companii si 17.000 utilizatori.

Comunicatedepresa.ro are page rank 7, iar serviciile pe care le ofera includ consultanta pentru comunicare, optimizare SEO, redactare comunicate de presa, publicare pe site-uri partenere si publicare de comunicate de presa pentru companii care acceseaza fonduri europene.

Comunicatedepresa.ro

Doingbusiness.ro

Portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, parte a sistemului informational multimedia dezvoltat de International Business Promotion, este una dintre cele mai complete si in acelasi timp moderne surse de informare privind cele mai importante companii romanesti in contextul evolutiei economiei si a mediului de afaceri prin studii, rapoarte, analize si statistici.

doingbusiness.ro

business-review.ro

Business Review este publicatia de afaceri saptamana in limba engleza, aflata pe piata de peste 13 ani. Business review se adreseaza unei comunitati de afaceri de elita compusa din top manageri, investitori si factori de decizie, atat straini cat si romani, avand afaceri sau intentionand sa dezvolte proiecte in Romania

business-review.ro

Oxygen Events.ro

Oxygen Events este un reper al excelentei in domeniul evenimentelor (conferinte, seminarii, workshopuri), care ofera o acoperire globala a tuturor sectoarelor importante de afaceri:financiar-bancare, piete de capital, sanatate, tehnologia informatiei, asigurari.

oxygen-events.ro

Finmedia.ro

Compania Finmedia este cunoscuta ca editorul singurei reviste lunare financiar-bancare din Romania, Piata Financiara. Revista organizeaza anual Gala Premiilor Piata Financiara, unde se premiaza si se intruneste elita societatilor financiar-bancare din Romania. Al doilea lunar, singurul pe aceasta nisa in Romania, este e-Finance. Din anul 2004, revista acorda premii companiilor de IT&C si celor bancare in cadrul Galei Premiilor e-Finance si Galei Premiilor Online-Banking.

finmedia.ro

Businessdays.ro

Evenimentele Business Days sunt organizate cu scopul de a dinamiza mediul de afaceri si sunt centrate pe subiecte de interes legate de antreprenoriat si management, oferind antreprenorilor si managerilor din companiile romanesti idei inspirationale, exemple motivationale, analize pertinente, estimari ale trendurilor viitoare din diverse domenii, business networking de calitate, posibilitatea de a invata de la cei mai buni specialisti, posibilitatea de a identifica noi oportunitati, de a gasi potentiali parteneri de afaceri si colaboratori.

businessdays.ro

World Trade Institute Bucharest.ro

World Trade Institute Bucharest (WTIB) este cel mai important institut non-academic ce ofera servicii de training si dezvoltare in management din Romania. WTIB a inceput activitatea in aprilie 1995, ca o organizatie non-guvernamentala, non-politica si non-profit, fiind membru al World Trade Center Bucharest.

wtib.ro

AIESEC.ro

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.

aiesec.ro

VentureConnect.ro

VentureConnect (www.ventureconnect.ro), prima initiativa din Romania ce sustine industria tehnologica si pune in legatura directa tinerii antreprenori din zona IT, on-line si tehnologie cu importante fonduri de investitii nationale si internationale, a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (avocat senior la Biris Goran) si Daniel Visoiu (partener la Biris Goran) impreuna cu un grup de antreprenori IT/on-line binecunoscuti cum ar fi Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Presedintele Gecad Group), Orlando Nicoara (Director General al Mediafax Group si antreprenor on-line), Peter Barta (Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare) si Dragos Roua (antreprenor on-line)

venture_connect.ro

School for Startups Romania

School for Startups Romania este un program cu o durata de un an, care te ajuta in fazele initiale si riscante ale afacerii, cand, din punct de vedere statistic, e cel mai probabil sa esuezi. In decursul acestei perioade, vei primi lectii, sfaturi si indrumari din partea celor trei mentori si a unui grup de conferentiari invitati, care te vor ajuta sa iti indrepti afacerea in directia potrivita.

schoolforstartups.ro

Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania

PTIR are ca scop sustinerea, aparararea, promovarea si reprezentarea intereselor profesionale, economice si sociale ale tinerilor intreprinzatori din Romania, inclusiv prin sustinerea, apararea si promovarea investitiilor lor, respectiv a entitatii (societate comerciala, asociatie familiala) constituite de acestia. In acest scop obiectivele PTIR au un caracter social, stimuland si promovand spiritul antreprenorial si intreprenorial in randul tinerilor, asigurand accesul acestora la cunostiintele legate de functionarea socio-economica a intreprinderilor, elaborand politici destinate tinerilor in general si tinerilor antreprenori si intreprinzatori in special.

Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania

Asociatia Pentru Antreprenoriat din Romania

Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania (APAR) reprezinta o platforma pentru antreprenorii care vor sa faca diferenta in business-urile lor, respectiv in mediul lor de afaceri. In acest spirit, APAR isi doreste sa promoveze un atelier de lucru adresat antreprenoriatului, evenimente de biz-matching, seminarii si conferinte pe teme antreprenoriale.

Asociatia Pentru Antreprenoriat din Romania

Asociatia Profesionala a Economistilor si Contabililor din Romania

APEC - Asociatia Profesionala a Economistilor si Contabililor din Romania este o idee mai veche a membrilor sai fondatori, dar care s-a concretizat in luna martie 2010. Inscrierea asociatiei in Registrul National ONG a avut loc in luna septembrie 2010. Suntem economisti si contabili tineri, ambitiosi, foarte bine pregatiti profesional si ne dorim ca Romania sa aiba un mediu economic, fiscal si de afaceri corect si predictibil.

Asociatia Profesionala a Economistilor si Contabililor din Romania

Medien Holding

Medien Holding este fara nici un dubiu cel mai tanar si dinamic grup media din Romania. Misiunea Medien Holding este aceea de a cladi standarde noi de calitate a informatiei in piata media romaneasca.

Medien Holding

Expo Media

Expo Media ofera servicii integrate de marketing si comunicare. Pornind de la premise bazate pe cercetare, evaluare, training si customer service, Expo Media concepe si materializeaza proiecte complete de marketing strategic, ce cuprind instrumente utile de comunicare, precum: PR, event management, media buying si publishing.
Your customers are your business!

Expo Media

Curierul National

Curierul National este primul cotidian infiintat dupa revolutia din decembrie 1989, iar in ultimii ani s-a transformat dintr-un ziar generalist intr-o publicatie ce se axeaza pe informatii si analize ale mediului economic.

Curierul National

Amfostacolo.ro

Peste 35.000 de articole (impresii si recomandari), 340.000+ fotografii din aproximativ 10.000 destinatii distincte, de pe intreg mapamondul. O comunitate sufletista (30.000+ membri), care te ajuta - cu informatii si sfaturi din experienta turistica proprie - sa faci cea mai buna alegere pentru vacanta sau mini-sejururile tale.

Amfostacolo.ro

Blitz Imobiliare

Blitz Imobiliare este una dintre cele mai active companii pe piata locala de profil si singura companie din Cluj-Napoca interesata in educarea si informarea clientilor sai, si nu numai, in ceea ce priveste domeniul imobiliar, tehnicile si metodele aplicabile in tranzactiile imobiliare, pasii de parcurs, documentele necesare si taxele de platit, etc.

In acest sens, in cadrul Blogului Blitz oferim zilnic cititorilor nostri articole diverse din sectorului imobiliar, poate cel mai dinamic sector al economiei romanesti din ultimii ani. Sfaturi imobiliare, sfaturi bancare, sfaturi de constructii si amenajari interioare, stiri economice, analize si previziuni.

Modul de a face afaceri pe care Blitz Imobiliare il accepta ca fiind singurul mod spre o piata imobiliara sanatoasa, ne obliga sa oferim servicii complete si asta inseamna mai mult decat serviciile specifice unei agentii imobiliare: intermediere, consiliere, evaluare si reprezentare. Inseamna informare, inseamna pregatire, inseamna transparenta si deschidere.

Blitz Imobiliare

Finantistii.ro

Finantistii.ro - primul Business Media-Mall independent din Romania.

DE CE BUSINESS
Finantistii.ro ofera utilizatorilor stiri de ultima ora din lumea afacerilor, analize semnate de unii dintre cei mai buni jurnalisti ai presei economice, interviuri cu oamenii de afaceri care stiu cum se fac si cum se cheltuiesc banii.
Finantistii.ro are continut quality, care acopera cele mai importante domenii ale business-ului, de la financiar-bancar, management, politici publice, macroeconomie, fonduri europene, industrie, imobiliare, auto, resurse umane, IT si pana la piata luxului.

DE CE MEDIA-MALL
Alaturi de componenta de informatie a portalului Finantistii.ro, media-mall-ul va integra servicii dedicate afacerilor, precum servicii avansate de urmarire si comparare a cursurilor valutare, a cotatiilor bursiere, de Forex si commodities sau solutii simplificate de angajare.

DE CE INDEPENDENT
Pentru ca interesul Finantistii.ro nu se limiteaza la vointa celor putini. Interesul Finantistii.ro este profitul cititorilor nostri, atat cel personal, cat si cel al businessurilor acestora. Nu apartinem niciunui trust de presa, nu sprijinim direct sau indirect niciun grup de intererese, fie el legitim sau nu.
Principalele valori pe care le impartasim sunt democratia, libera initiativa, piata concurentiala, dreptul la autodeterminare al fiecarei entitati, publica sau privata. Nu suntem detinatorii adevarului absolut, dar demersul nostru jurnalistic este animat de buna credinta si caracterizat de profesionalism.
Redactia "Finantistii" reuneste jurnalisti redutabili, care au construit de la zero branduri de succes precum "Saptamana Financiara", "Financiarul" si "Fin.ro".

Finantistii.ro