PARTENERI EFIN.ro

AUTO.ro

Auto.ro este un site de vanzari masini second hand, oferte masini noi si servicii auto.

Site-ul Auto.ro a aparut in 2007 si apartine companiei Netbridge Development - parte a grupului de firme New Century Holdings.

Domeniile auto acoperite de site sunt:
1. Masini second hand
2. Parcuri auto
3. Masini noi
4. Dealeri auto
5. Service-uri auto
6. Chestionare auto
7. Auto Index
8. Alte servicii auto

Auto.ro

IMOBILIARE.ro

IMOBILIARE.RO este cel mai mare portal de imobiliare din Romania; aici isi pot publica ofertele atat agentiile imobiliare, cat si persoanele particular

www.imobiliare.ro a fost lansat in anul 2000, iar din 2005 este membru a grupului american de investitii NCH Advisors Inc. Asocierea a reprezentat un moment decisiv pentru dezvoltarea ulterioara a portalului, rezultatul firesc fiind un ritm de crestere constant accelerat.

Astazi, peste 1000 de agentii imobiliare beneficiaza de serviciile noastre, inregistram peste 300.000 de vizitatori unici lunar, promovam cele mai noi ansambluri rezidentiale si comerciale, dezvoltam parteneriate cu publicati si portaluri prestigioase, avem numeroase aparitii in presa si sprijinim cele mai importante targuri si evenimente imobiliare.

IMOBILIARE.ro

SMARTBUY.ro

Proiectul s-a format in jurul conceptului de smart-buying. Cumparatorii au in momentul de fata mai multe optiuni de cumparare a unui produs, de multe ori este greu sa faca o alegere in privinta produsului cumparat sau a magazinului din care sa cumpere. Folosind Smartbuy.ro puteti salva timpul petrecut studiind ofertele fiecarui magazin agreat, din cateva clickuri puteti afla cele mai bune oferte si magazinele care ofera produsul cautat.

Pe langa funtia de baza de comparatie de preturi, Smartbuy te poate ajuta in gasirea unui produs ideal prin intermediul recomandarilor, poti salva produsele dorite in wishlist pentru o consultare ulterioara, poti pune intrebari pe forum, poti acorda ratinguri, poti consulta sau scrie propriile review-uri de produse.

Spor la cumparaturi!

SMARTBUY.ro

AUTOMARKET.ro

Primul cotidian auto din Romania. Stiri auto zilnice, modele noi, toate anunturile auto second-hand din internetul romanesc, Formula 1 si cel mai tare manager de F1 de pe internet!

AUTOMARKET.ro

4TUNING.ro

Cel mai popular site auto din Romania.

Creat avand la baza pasiunea pentru masini, 4Tuning este la ora actuala numarul 1 in Romania in ceea ce priveste piata auto Aftermarket, piese auto si consumabile. Vanzarile de masini noi si second ocupa, de asemenea, o sectiune importanta in site.

Si pentru ca vorbim de pasiune, 4Tuning este in plus numarul 1 in ceea ce priveste motorsportul in Romania. Cele mai multe informatii despre competitiile de Drift, Viteza in Coasta si Rally.

In fiecare luna 1.200.000 de vizitatori unici citesc peste 55 de milioane de pagini pe teme auto: noutati, tuning, motorsport, car-audio si vanzari de profil. Toate pe 4Tuning, majoritatea in exclusivitate!

4TUNING.ro

RO-IMOBILE.ro

RO-IMOBILE, marca inregistrata, reprezinta un portal imobiliar national cu sute de agentii inscrise, care si-a inceput activitatea in anul 2007, in prezent figurand cu o baza de date consistenta, insumand zeci de mii de anunturi, publicate de agentii si particulari, actualizate zilnic.

In momentul de fata, portalul RO-IMOBILE are un trafic lunar ce depaseste 150.000 vizitatori unici, cu peste 1.500.000 de afisari, fiind in topul portalurilor imobiliare din tara.
De asemenea, RO-IMOBILE detine un director de servicii conexe din domeniile (Constructii, Finantare, Asigurari, Dezvoltatori imobiliari, Consultanti imobiliari, Amenajari, Arhitectura, Avocati, Cabinete notariale si Cadastru).

RO-IMOBILE ofera servicii de publicitate cu bannere, publicitate proiecte imobiliare si servicii cu abonament, cu facilitati pentru agentiile imobiliare inscrise. Persoanele fizice pot introduce anunturi in mod gratuit.

RO-IMOBILE.ro

Case Fara Intermediari.ro

CaseFaraIntermediari este un sistem de prezentare a anunturilor imobiliare de vanzare sau inchiriere provenite direct de la proprietari. Sistemul promoveaza tranzactiile directe intre proprietari si cumparatori, fara intermediari sau comisioane. Cunoscut in Europa si USA sub denumirea de FSBO (For Sale By Owner), acest sistem este foarte apreciat si functioneaza cu succes si in Romania.

CaseFaraIntermediari.ro ofera o gama larga de oferte de la particulari, cu descriere, date de contact, fotografii relevante, dar si tururi virtuale 360° ale proprietatilor, facilitand alegerea unei locuinte.

Site-ul ofera vizitatorilor posibilitatea alegerii unei proprietati si in functie de obiectivele din zona (spitale, scoli, banci, centre comerciale, mijloace de transport, spatii verzi samd), acestea beneficiind de descrieri detaliate.

Case Fara Intermediari

Ele.ro

Ele.ro este o revista online adresata femeilor, infiintata in anul 2001. Un site de top pentru femei informate, ele.ro are 1 milion de vizitatori pe luna si peste 5 milioane de afisari lunar si le dezvaluie utilizatoarelor noutati despre sanatate, frumusete, dieta, gastronomie si lifestyle!

Ele.ro

Romaniaservicii.ro

Romania Servicii este un proiect online implementat la nivel national, cu 47 de portaluri de anunturi si firme disponibile in principalele centre economice din Romania.

Romaniaservicii.ro

Prest-Anunt.ro

Inscrierea de anunturi pe prest-anunt.ro este gratuita.

Daca doriti, prin serviciul oferit de Prest-Anunt.ro, anuntul dumneavoastra poate fi publicat manual in cele mai importante site-uri de anunturi din Romania.

Dupa inscriere, anuntul va aparea pe site-uri de profil atat de variate, incat este aproape imposibil sa nu va atingeti publicul tinta.

Astfel anuntul dumneavoastra va beneficia de afisari enorme iar posibilii clienti vor aparea mult mai repede.

Domenii acoperite:

- Imobiliare
- Auto
- Locuri de munca
- Electronice/Foto
- Telefoane mobile
- Calculatoare/Soft
- Servicii
- Anunturi diverse

prest-anunt.ro

Travelmax.ro

Travelmax.ro este o agentie de turism ce opereaza prin intermediul sistemului de rezervari online www.travelmax.ro.

Travelmax.ro va garanteaza preturi competitive pentru orice tip de proprietate, variind de la hoteluri mici si independente pana la hoteluri de lux.

Travelmax.ro comercializeaza prin intermediul internetului, pachete turistice si cazare in tarile din jurul Romaniei si in special in toata zona balcanica in tari precum: Romania, Bulgaria, Grecia, Serbia, Munte Negru, Croatia, Slovenia, Cehia, Slovacia, Turcia, Malta si Cipru.

Travelmax.ro isi propune sa devina cel mai performant sistem de rezervare on-line din toata zona balcanica.

Travelamx.ro