ARTICOLE DESPRE EFIN.ro

Cea mai usoara cale spre credit este cea online

Data: 12 Septembrie 2011 Publicatia: Smartfinancial.ro

In tarile dezvoltate, bankingul clasic face deja parte dintr-un domeniu mai curand al trecutului si mai putin al viitorului. Acest sistem este devansat de performantele pe care le obtin site-urile deservicii financiare, care ofera clientilor posibilitatea de a aplica pentru imprumuturi online.

Portalul financiar eFin.ro a inregistrat aproape 23.000 aplicatii intr-un singur an si potrivit reprezentantilor site-ului, numarul persoanelor care utilizeaza aceste servicii creste exponential. De asemenea, numarul celor care si-au calculat Credit Scoringul de la lansarea acestei facilitati in luna martie 2011 este de peste 110.000 de persoane.

eFin.ro a semnat cu eBAY pentru afisarea produselor financiare pe mobile.ro

Data: 14 Iulie 2011 Publicatia: Bani si Afaceri

Persoanele care doresc sa achizitioneze o masina de pe site-ul mobile.ro dispune acum de servicii financiare oferite de eFin.

eFin.ro ofera persoanelor interesate de contractarea unui credit, posibilitatea de a-si calcula bonitatea, dupa un sistem similar cu cel al institutiilor financiare: Credit Scoring.

Parteneriat eFin.ro si Casa de Avocatura Bostina si Asociatii

Data: 10 Iunie 2011 Publicatia: Comunicatii Mobile

Utilizatorii eFin.ro beneficiaza acum de expertiza specialistilor Casei de Avocatura Bostina si Asociatii, unul din liderii pietei de consultanta juridica din Romania. Portalul financiar eFin.ro a incheiat un parteneriat cu casa de avocatura pentru a putea oferi utilizatorilor raspunsuri avizate la probleme juridice complicate din domeniul financiar.

"Dorinta noastra este aceea de a veni in intampinarea vizitatorilor cu opinii juridice competente si oportune privind multitudinea de aspecte juridice cu care ne confruntam adesea. Experienta si expertiza de care se bucura Casa de Avocatura Bostina si Asociatii in special in domeniul afacerilor si in domeniul financiar vin sa completeze gama de servicii pe care o ofera eFin.ro tuturor utilizatorilor", precizeaza Catalin Dumitrescu, Managing Partner eFin.ro.

Profilul de risc - noua aplicatie eFin.ro. Ce tip de personalitate ai?

Data: 06 Iunie 2011 Publicatia: Manager.ro

eFin.ro a lansat o noua aplicatie, care permite utilizatorilor sa-si calculeze profilul de risc.

Aplicatia contine un test cu 12 intrebari la care utilizatorul poate raspunde usor si rapid, alegand una din cele patru variante disponibile. Dupa ce a raspuns la chestionarul online, aplicatia calculeaza rezultatul si ii ofera utilizatorului o descriere amanuntita a tipului de personalitate din punct de vedere financiar si implicit a profilului personal de risc.

"Profilul de risc este o caracteristica personala a fiecaruia dintre noi. El este determinat de diversi factori cum ar fi cultura si gradul personal de cunoastere a sectorului financiar, experientele anterioare in relatia cu institutiile financiare si deciziile care implica sume de bani, precum si conjunctura de moment. Profilul de risc se modifica de-a lungul timpului vietii fiecarei persoane, iar in domeniul financiar, el este determinant in asumarea angajamentelor financiare!", a precizat Catalin Dumitrescu, managing Partner eFin.ro

eFin.ro lanseaza Instant IMM

Data: 31 Mai 2011 Publicatia: Manager.ro

Instant IMM, noul serviciu lansat de efin.ro, ofera o imagine de ansamblu asupra evolutiei pietei valutare in fiecare moment, cu ajutorul cotatiilor actualizate in timp real si stirilor din domeniul economic.

"Consideram ca serviciile oferite prin acest toolbar sunt indispensabile tuturor IMM-urilor in activitatea lor zilnica. Simplitatea acestui instrument, dar mai ales acuratetea serviciilor incluse se constituie intr-o solutie perfecta si la indemana tuturor celor ce doresc sa fie permanent conectati la piata valutara si nu numai!", a declarat Catalin Dumitrescu, Managing Partner eFin.ro.

Credite de la efin.ro pentru userii 4tuning.ro

Data: 17 Mai 2011 Publicatia: Mobile News

efin.ro a incheiat un nou parteneriat cu 4tuning.ro, prin care efin.ro va oferi posibilitatea utilizatorilor 4tuning.ro sa aplice online pentru un credit auto.

Portalul financiar eFin.ro promoveaza produsele si serviciile oferite de institutiile financiare din Romania si are ca scop facilitarea accesului utilizatorilor la o oferta variata pentru toate categoriile de beneficiari: persoane fizice, IMM-uri, companii etc. In plus, eFin.ro furnizeaza analize si comentarii relevante privind evolutia pietei monetare si financiare.

O piata cu patru mari jucatori. De ce au succes site-urile de comparare financiara

Data: 13 Mai 2011 Publicatia: Daily Business

Nisa siteurilor de simulare financiara pare ca nu a fost afectata de criza economica, in ciuda dependentei de publicitatea online, in proportie de pana la 90%. Si asta pentru ca actualizarea continua si mai rapida decat la platformele online ale bancilor, unde informatiile sunt postate cu intarziere, fac din aceste site-uri unele dintre cele mai cautate din online-ul romanesc.

Astfel, fie ca si-au crescut traficul, au dezvoltat noi aplicatii sau produse, aceste tipuri de site-uri sunt intr-o continua expansiune. Si asta pentru ca spre deosebire de alte domenii, incepand din 2006, cand a aparut prima platforma, si pana in prezent, in online-ul romanesc exista doar patru mari site-uri de comparare financiara, respectiv Conso.ro, Vreaucredit.ro, FinZoom.ro si Efin.ro.

Credit Scoring iti spune daca te califici la un imprumut

Data: 17 Februarie 2011 Publicatia: Ziare.com

Portalul financiar eFin.ro lanseaza in premiera Credit Scoring, cea mai complexa aplicatie online de evaluare a eligibilitatii aplicantului, similara sistemului folosit de institutiile financiare pentru acordarea imprumuturilor.
"Prin intermediul Credit Scoringului eFin.ro, utilizatorii nostri au posibilitatea de a cunoaste modelul de evaluare financiara atunci cand doresc sa solicite un imprumut. De asemenea, aplicatia determina si selecteaza produsele financiare la care poate aplica o persoana in functie de veniturile nete ale acesteia", a declarat Catalin Dumitrescu, Managing Partner al eFin.ro. [...]

Credit Scoring iti spune daca te califici la un imprumut

Data: 17 Februarie 2011 Publicatia: Bloombiz.ro

Portalul financiar eFin.ro lanseaza in premiera Credit Scoring, cea mai complexa aplicatie online de evaluare a eligibilitatii aplicantului, similara sistemului folosit de institutiile financiare pentru acordarea imprumuturilor.
Credit Scoringul eFin.ro este un sistem complex de evaluare a datelor si a istoricului de creditare ale aplicantului, iar rezultatul scoringului indica sansele acestuia de a contracta un imprumut. Asadar, aplicatia este diferita de un simplu calculator de credit, care se limiteaza la calculul sumei care poate fi imprumutata in functie de venit. [...]

Credit Scoring pe 3idei.ro - Video

Data: 17 Februarie 2011 Publicatia: 3idei.ro

"In ultima perioada bancile comerciale au inceput sa scoata pe piata produse de refinantare a creditelor. Ele doresc sa atraga clientii eligibili de la alte banci. Este o competitie acerba intre aceste banci pentru clientii care au credite si care au reusit sa plateasca la timp in perioada de criza. in momentul acesta, pe piata dobanzile sunt intr-o oarecare scadere atat la creditele in lei cat si la cele in valuta", a declarat Dragos Cabat, Managing Partner Efin.ro.[...]

Credit Scoring iti spune daca te califici la un imprumut

Data: 17 Februarie 2011 Publicatia: Stiribusiness.biz

Portalul financiar eFin.ro lanseaza in premiera Credit Scoring, cea mai complexa aplicatie online de evaluare a eligibilitatii aplicantului, similara sistemului folosit de institutiile financiare pentru acordarea imprumuturilor.
"Prin intermediul Credit Scoringului eFin.ro, utilizatorii nostri au posibilitatea de a cunoaste modelul de evaluare financiara atunci cand doresc sa solicite un imprumut . De asemenea, aplicatia determina si selecteaza produsele financiare la care poate aplica o persoana in functie de veniturile nete ale acesteia", a declarat Catalin Dumitrescu, Managing Partner al eFin.ro.[...]

Credit Scoring - aplicatia online care iti arata daca poti lua un imprumut!

Data: 19 Februarie 2011 Publicatia: Efinance.ro

Credit Scoringul eFin.ro este un sistem complex de evaluare a datelor si a istoricului de creditare ale aplicantului, iar rezultatul scoringului indica sansele acestuia de a contracta un imprumut. Asadar, aplicatia este diferita de un simplu calculator de credit, care se limiteaza la calculul sumei care poate fi imprumutata in functie de venit.
"Scoringul este construit pe baza experientei noastre indelungate in activitatea de management al riscului din bancile comerciale din Romania", a subliniat analistul financiar Dragos Cabat, CFA si Managing

Start-up si achizitii online in consultanta financiara

Data: 21 Februarie 2010 Publicatia: Startups.ro

Dragos Cabat si Catalin Dumitrescu isi extind online activitatea de consultanta financiara pe care au inceput-o offline acum doi ani prin compania RisCo Servicii Financiare SRL. Cei doi au lansat Efin.ro si au cumparat Cafeneauabancara.ro si Bankingjobs.ro. Acum doi ani, Dragos Cabat (foto) si Catalin Dumitrescu au lansat RisCo Servicii Financiare SRL, o companie de consultanta financiara, management si training. La acea data, Dragos Cabat avea 15 ani de experienta in domeniul bancar, iar Catalin Dumitrescu 12 ani. [...]

Portalul financiar eFin.ro s-a imbogatit cu o sectiune de curs valutar

Data: 17 Februarie 2010 Publicatia: 1asig.ro

Incepand cu aceasta saptamana, vizitatorii portalului efin.ro beneficiaza de o sectiune de curs valutar.
"Acest nou modul vine in intampinarea dorintei utilizatorilor de a fi informati rapid si corect cu privire la evolutia pietei valutare interne si internationale. Sectiunea are ca avantaje majore paginile de analiza Economic-Politic, cotatiile in timp real de pe pietele financiare, cotatiile principalelor banci comerciale pentru EUR si USD actualizate la fiecare ora, precum si solutiile grafice deosebite care permit compararea cotatiilor bancilor", ne-a declarat Dragos CABAT, Managing Partner al RisCo Servicii Financiare SRL, compania care administreaza portalul www.efin.ro [...]

Gaseste cel mai avantajos credit pe eFin.ro!

Data: 20 Ianuarie 2010 Publicatia: Ziare.com

Vrei sa iti refinantezi un credit si nu stii ce oferta e cea mai avantajoasa. Te ajuta eFin.ro, noul portal financiar lansat pe piata online saptamana aceasta.
eFin.ro este un site ce prezinta produsele si serviciile institutiilor financiare si care ofera analize, evolutii si comentarii referitoare la piata monetara si financiara. [...]

Noul portal financiar eFin.ro ofera consultanta IMM-urilor

Data: 20 Ianuarie 2010 Publicatia: Bloombiz.ro

Noul portal financiar eFin.ro va promova in piata serviciile oferite de institutiile financiare. Acesta se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor si IMM-urilor.
Pe langa informatia afisata, eFin.ro ofera utilizatorilor sai analize, evolutii si comentarii referitoare la piata

Efin.ro - s-a lansat portalul financiar care vrea sa aduca Lumea financiara mai aproape de tine

Data: 20 Ianuarie 2010 Publicatia: E-transport.ro

Astazi are loc lansarea portalului financiar eFin.ro, care isi propune sa aduca "Lumea financiara mai aproape de tine".
eFin.ro promoveaza produsele si serviciile oferite de institutiile financiare si are ca scop facilitarea accesului utilizatorilor la o oferta variata pentru toate categoriile de beneficiari: persoane fizice, IMM-uri, companii, etc. Mai mult de atat, eFin.ro este un site care nu se limiteaza la afisarea informatiei, ci ofera analize, evolutii si comentarii referitoare la piata monetara si financiara. [...]

Analistul Dragos Cabat si partenerul sau au lansat un portal financiar

Data: 19 Ianuarie 2010 Publicatia: Wall-street.ro

Analistul financiar Dragos Cabat, managing partner al RisCo Servicii Financiare SRL, impreuna cu partenerul sau Catalin Dumitrescu, au lansat portalul financiar eFin.ro, care promoveaza produsele si serviciile oferite de institutiile financiare si ofera analize, evolutii si comentarii referitoare la piata monetara si financiara.
"Credem ca prin aceasta structurare oferim o posibilitate extinsa utilizatorului de a cunoaste, identifica si accesa o multitudine de servicii care sunt de altfel absolut necesare pe piata romaneasca", a declarat Catalin Dumitrescu, managing partner al firmei RisCo Servicii Financiare SRL, care administreaza portalul eFin.ro. [...]

A portal into a profitable world

Data: 18 Ianuarie 2010 Publicatia: Business-review.ro

A project developed under the umbrella of consultancy firm RisCo Servicii Financiare SRL - despite the economic crisis - the creators of internet portal efin.ro hope it has great potential for the future. Dragos Cabat, managing partner at RisCo Servicii Financiare SRL, intends his company to post EUR 300,000 turnover this year, with efin.ro making a significant contribution to this result. [...]

Analistul Dragos Cabat a lansat un portal financiar

Data: 18 Ianuarie 2010 Publicatia: Dailybusiness.ro

Dragos Cabat, cunoscut analist financiar, membru al CFA Romania si managing partner al firmei RisCo Servicii Financiare SRL, a lansat luni impreuna cu partenerul sau Catalin Dumitrescu portalul financiar efin.ro, care promoveaza produsele si serviciile oferite de institutiile financiare, incluzand totodata analize, evolutii si comentarii referitoare la piata monetara si financiara. [...]

Despre eFin.ro