DESPRE EFIN.ro

Ce ofera Efin.ro?

eFin.ro promoveaza produsele si serviciile oferite de institutiile financiare si are ca scop facilitarea accesului utilizatorilor la o oferta variata de alternative financiare pentru toate categoriile de beneficiari: persoane fizice, IMM-uri, companii. Mai mult de atat, eFin.ro este un site care nu se limiteaza la afisarea informatiei, ci ofera analize, evolutii si comentarii referitoare la piata monetara si financiara.

Portalul isi doreste sa reuneasca toate categoriile de institutii financiare care, prin serviciile puse la dispozitie clientilor, contribuie la diversitatea ofertei financiare. eFin.ro are in structura sa banci, IFN-uri, societati de leasing si factoring, consultanti financiari si pentru fonduri structurale, brokeri de credite si evaluatori, fonduri de investitii.

Credem ca prin aceasta structurare oferim o posibilitate extinsa utilizatorului de a cunoaste, identifica si accesa o multitudine de servicii care sunt de altfel absolut necesare pe piata romaneasca.
Design-ul clar si structurarea sectiunilor permit utilizatorilor sa aiba un acces rapid la informatiile produselor financiare, acestia avand totodata oportunitatea de a apela la sfatul unui expert in domeniu.

Ce avantaje are Efin.ro?

Produsul financiar cel mai bun este pe de o parte cel ce satisface cat mai bine cerintele clientului, iar pe de alta parte este produsul pe care acesta si-l poate permite. Din aceste motive, alegerea unui produs nu este tocmai usoara, avand in vedere ca de multe ori vizitatorii nu sunt experti in domeniul financiar.Cine administreaza Efin.ro?

Portalul financiar Efin.ro este administrat de RisCo Servicii Financiare SRL (www.financialview.ro).

RisCo Servicii Financiare SRL a fost infiintata in 2014 de Dragos Cabat si Catalin Dumitrescu ca firma de consultanta in scopul de a oferi servicii in piata financiara. Experienta acumulata pana in acel moment a fost determinanta in dezvoltarea atat de activitati noi cat si in obtinerea unor rezultate personale semnificative. Dupa o perioada de aproximativ un an a abordat un domeniu nou, respectiv serviciile financiare in domeniul internetului. Acest domeniu este si va fi de viitor odata cu informatizarea accelerata a industriei financiare, iar structurarea si implementarea unor servicii de internet pe baza experientei RisCo Servicii Financiare SRL poate aduce o valoare adaugata semnificativa.

RisCo Servicii Financiare SRL are in dezvoltare mai multe proiecte de internet in domeniul financiar-bancar care vin sa imbunatateasca si sa completeze actualele servicii oferite si care, cel mai probabil, vor aduce multe lucruri noi in beneficiul atat a celor care lucreaza in aceasta industrie, cat si a utilizatorilor de servicii financiare.

Alaturi de www.efin.ro, RisCo Servicii Financiare SRL administreaza urmatoarele site-uri:

www.bursaasigurarilor.ro: incepand din luna februarie 2011, RisCo Servicii Financiare SRL a preluat acest site urmand sa dezvolte extensiv serviciile sale pe piata de asigurari.

www.cafeneauabancara.ro: va reprezenta cea mai importanta comunitate pentru toti cei ce lucreaza in domeniul financiar. Dorim sa realizam din Cafeneaua Bancara o platforma puternica de discutii si schimb de idei profesionale, precum si de petrecere a timpului liber.

www.bankingjobs.ro: adreseaza exclusiv domeniului financiar si alaturi de efin.ro si cafeneauabancara.ro vine sa completeze gama de servicii pe care RisCo Servicii Financiare SRL le ofera acestei industrii.

Despre eFin.ro