Certinvest Dinamic

Certinvest
DOBANDA -5.24%  

fonduri mutuale in RON de la Certinvest - Descriere produs

Obiectivul strategic al fondului Intercapital consta in inregistrarea unei performante superioare print-un portofoliu echilibrat de actiuni listate atat pe Bursa de Valori Bucuresti cat si pe Bursa Electronica RASDAQ.

SAI Certinvest considera ca o abordare bazata pe cercetarea aprofundata a pietei poate produce rezultate superioare pe termen lung si mediu. Selectam valori mobiliare de prim rang, subevaluate, pe care le vindem atunci cand valoarea lor va fi reflectata pe piata.

Prin investitii constante/periodice investitorilor li se asigura obtinerea de randamente ridicate in orizontul de timp indicat. Investitorii Intercapital sunt persoane care inteleg functionarea pietei bursiere si isi asuma un risc mai ridicat. Orizont de timp recomandat: minim 18 luni.Caracteristici produs

Tip fond Diversificat dinamic
Data lansare produs 11.2001
Val unitate fond 4.4800 RON
Val activ net 9,600,000 RON
Expunere neta euro -
Numar de investitori 1553 (La data de 04.01.2011.)
Volatilitate anuala 22.44 %
Volatilitate lunara -
Value at risk -
Moneda RON
Servicii Lichiditate: Joia din saptamana urmatoare depunerii cererii.
  Comanda  

Evolutii

Evolutia de la lansare 8.63 % (Valabil pentru anul 2010.)
Evolutie ultimul an -5.24 %
Evolutie de la inceputul anului -
Evolutia lunara -4.77 %
Evolutie la 3 luni 1.01 %
  Comanda  

Comisioane

Comision lunar 0.01 % (Comision de administrare: 0.005. Comisioane de rascumparare: 10% (0-15 zile); 3% (16-90 zile); 1.5% (91-180 zile); 0.5% (181-540 zile); 0% (dupa 540 zile). Comisioane de adeziune: 0% prin internet, 1% prin alte metode, dar nu mai mult de 500 RON.)
  Comanda  

Observatii

Observatii Orizont de timp recomandat: minim 18 luni. Investitia minima: 1 unitate, fara taxe de intrare in fond. Performantele anterioare ale fondului nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare!
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Certinvest:
Fonduri Fonduri mutuale Certinvest  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Castiguri potentiale pe termen lung, datorita expunerii pe actiuni de peste 65%.
  • Acces la un mix de instrumente investitionale cu grade diferite de risc.
  • Nu se percepe comision de cumparare.