BT Maxim

BT Asset Management SA
DOBANDA 66.61%  

fonduri mutuale in RON de la BT Asset Management SA - Descriere produs

BT Maxim este un fond deschis de investitii, investind pana la 90% din activele fondului in actiuni cotate la Bursa de Valori Bucuresti si Rasdaq. Structura de plasamente se stabileste de catre administratorul Fondului in functie de evolutia pietei. In acelasi timp insa, BT Maxim poate realiza plasamente in instrumente financiare cu venit fix in proportie de minim 10%.

Este Fondul cu cea mai mare expunere pe piata actiunilor cotate din oferta noastra, oferind in acelasi timp posobilitatea unor castiguri ridicate, de regula proportionale cu riscurile asumate.

Fondul deschis de investitii BT Maxim este un produs destinat investitorilor cu profil de risc ridicat, dornici de fructificarea activelor proprii prin intermediul pietei actiunilor cotate.

In conditiile in care piata actiunilor listate prezinta cresteri semnificative, expunerea fata de piata bursiera permite performante optime ale Fondului.

Trebuie retinut ca investitia in unitati de fond reprezinta atat o oportunitate de castig cat si un risc asumat. Randamentele trecute nu reprezinta o garantie a performantelor viitoare.Caracteristici produs

Tip fond Actiuni
Data lansare produs -
Val unitate fond 8.9800 RON
Val activ net 78,377,564 RON
Expunere neta euro -
Numar de investitori 2583
Volatilitate anuala -
Volatilitate lunara -
Value at risk -
Moneda RON
Servicii -
  Comanda  

Evolutii

Evolutia de la lansare -
Evolutie ultimul an 66.61 %
Evolutie de la inceputul anului 23.69 %
Evolutia lunara -9.29 %
Evolutie la 3 luni -
  Comanda  

Comisioane

Comision lunar 0.25 % (Comision administrare fond: 0.25%/luna- acest comision este inclus in valoarea unitatii de fond. Comision de cumparare: 0%. Comision de rascumparare: 4% pentru perioade de detinere cuprinse intre 0 - 180 zile; 2% pentru perioade de detinere cuprinse intre 180 - 360 zile; 0% pentru perioade de detinere de peste 360 zile.)
  Comanda  

Observatii

Observatii Cotatiile sunt valabile pentru data de 03.05.2010. Pentru a putea deveni investitor in cadrul fondului deschis de investitii BT Maxim, trebuie sa achizitionati, initial, cel putin 1 unitate de fond. Cumpararea de unitati de fond se realizeaza prin transferul sau depunerea la casieria oricarei agentii a Bancii Transilvania a sumei ce doriti a fi investita. Numarul de unitati de fond aferente sumelor transferate se aloca in decursul zilei lucratoare imediat urmatoare operatiunii, data la care se afiseaza si valorile unitatilor de fond. Asadar, pe Formularul de Adeziune sau Ordin de Plata nu se specifica numarul de unitati de fond achizitionate.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la BT Asset Management SA:
Fonduri Fonduri mutuale BT Asset Management SA  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Confera un randament optimizat fata de evolutia celor societatilor de la BVB si RASDAQ.
  • Potential ridicat de castig datorita expunerii ridicate pe piata bursiera.
  • Lichiditate ridicata si diversificarea plasamentelor. Nivel de impozitare a castigului diferentiat in functie de perioada detinerii.