Volksbank - contact, adresa, sucursale

Volksbank Romania este o banca comerciala care activeaza pe piata romaneasca din luna mai a anului 2000. Principalul actionar al bancii este Volksbank International AG, in majoritate detinut de Österreichische Volksbanken-AG, banca ce reprezinta institutia centrala a unuia dintre cele mai importante grupuri bancare din Austria.

Conform segmentelor de piata traditionale, Volksbank Romania si-a indreptat inca de la inceputul activitatii sale atentia catre persoanele fizice si intreprinderile mici si mijlocii oferind produse si servicii bancare perfect adaptate nevoilor clientilor sai.

Avand in centrul preocuparilor sale clientii, Volksbank si-a adaptat recent viziunea de business astfel incat sa raspunda cat mai bine realitatilor unei piete aflate in schimbare. Volksbank Romania a dezvoltat o noua pozitionare strategica, intr-un efort de a avansa spre o structura de afaceri mai echilibrata, durabila, specifica unei banci universale.

Conform acestei noi repozitionari, Volksbank se adreseaza in egala masura segmentului de retail si segmentului corporate, oferind produse si servicii bancare esentiale.

Volksbank Romania pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse si servicii dintre care amintim: credite pentru locuinte, constructia si reamenajarea locuintei, credite pentru achizitia de autoturisme, credite pentru nevoi personale, carduri internationale in lei si valuta cu facilitate de descoperit de cont, credite pentru IMM-uri, microintreprinderi si liberi profesionisti, electronic-banking, conturi cu dobanzi avantajoase in lei sau in valuta.

Contact Volksbank Romania

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0800672222
Telefon Mobil -
Fax 0213039393
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.volksbank.ro
Adresa Soseaua Pipera, nr. 42, Bucuresti ,etaje 3-8,10, Sector 2
Help-desk Carduri: 0212223336
Cod BIC VBBU
Cod SWIFT VBBUROBU

Telefon Volksbank Romania    Adresa Volksbank Romania    Program functionare Volksbank Romania    Contact Volksbank Romania    Email Volksbank Romania    Sediu Volksbank Romania    Agentii Volksbank Romania    Sucursale Volksbank Romania   

Depozite La termen Credite Investitii Depozite Cont de acumulare Credite Nevoi Personale Carduri De debit Depozite La termen

Volksbank Romania  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »