Millennium ofera consultanta online pentru refinantare

Millennium ofera consultanta online pentru refinantare Data: 3 mai 2011   Ora: 12:01

Millennium Bank ofera consultanta online pentru identificarea optiunilor de refinantare potrivite pentru diferite tipuri de nevoi ale clientilor.

Banca a lansat un site dedicat, www.creditrefinantare.ro, o aplicatie dezvoltata pe baza a trei profiluri de client si tipuri de nevoi financiare diferite, care permite realizarea de simulari pentru un credit de refinantare Millennium Bank.

Dupa ce selecteaza una dintre cele trei optiuni - reducerea ratei lunare, economisirea de bani prin mentinerea ratei lunare la acelasi nivel sau reducerea perioadei creditului - utilizatorii site-ului completeaza informatiile despre creditele pe care le au in prezent, iar aplicatia furnizeaza exemple de calcul.

Platforma ofera o perspectiva noua si diferita asupra refinantarii. Ea nu functioneaza doar ca un instrument pentru calcularea ratei lunare obtinute in urma refinantarii, ci si ajuta utilizatorul sa descopere avantajul economisirii sumei obtinute prin refinantare. Diferenta lunara castigata in urma refinantarii poate fi pastrata intr-un cont de economii, iar suma astfel stransa poate fi folosita periodic pentru a achita anticipat creditul de refinantare. In acest fel, clientul poate face economii semnificative, reducand dobanda totala pe care o achita pentru credit, iar calculatorul pus la dispozitie pe site ofera asemenea simulari.

"Acest instrument este un prim pas pentru clientii care sunt interesati sa-si refinanteze creditele si vor sa-si faca o idee despre beneficiile pe care le pot obtine. In plus, el ofera elemente de baza de educatie financiara, familiarizandu-i cu ideea de planificare financiara", a declarat directorul dezvoltare produse retail la Millennium Bank, Eliza Erhan.

Oferta de refinantare a Millennium Bank include trei produse: Creditul Ipotecar destinat refinantarii unui alt credit ipotecar pentru a reduce rata lunara, Creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca standard care poate refinanta orice tip de credit pentru cumularea datoriilor intr-o singura rata lunara si Creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca pentru Refinantare ce permite clientilor sa refinanteze un alt credit ipotecar si, in plus, sa obtina o suma de bani suplimentara.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Refinantare Ipotecar


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Expertiză MLPAT și Memoriul Tehnic de Arhitectură - indispensabile pentru intrarea în legalitate a proprietăților românilor

Ultimii doi ani au fost marcați de multă agitație în lumea proprietarilor români de imobile, care fie au construit, fie au făcut ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

ZoomCurier.ro - curierul tău de încredere atunci când vrei ca un colet să ajungă în siguranță

Dacă este prima dată până acum când ai nevoie de un curier pentru că trebuie să trimiți un colet, fie local fie în altă ... citeste mai mult