Creditele Prima Casa 4 sunt disponibile si la Piraeus Bank

Creditele Prima Casa 4 sunt disponibile si la Piraeus Bank Data: 7 iulie 2011   Ora: 10:08

Piraeus Bank Romania acorda, incepand de azi, imprumuturi in cadrul programului Prima Casa 4, au anuntat reprezentantii bancii.

In noua forma, programul se adreseaza atat persoanelor care nu detin o locuinta, cat si proprietarilor actuali ai unei locuinte cu o suprafata utila mai mica de 50 mp, care nu a fost dobandita prin programul Prima Casa.

Suma minima acordata de banca in cadrul acestui program este de 10.000 EUR, iar valoarea maxima a imprumutului este cuprinsa intre 57.000 EUR si 71.250 EUR.

Perioada de creditare este de maximum 30 de ani.

Dobanda aferenta imprumuturilor in moneda nationala este de 2.5% + ROBOR la 3 luni si cea perceputa pentru creditele acordate in EUR este de 4% + EURIBOR la 3 luni.

Acest tip de credit poate fi accesat de persoane care obtin venituri din salarii (categorie in care se incadreaza si personalul navigant), pensii, chirii, drepturi de autor, dividende, sau alte activitati independente reglementate prin lege.

La acodarea creditului, banca ia in considerare veniturile pe familie. Imprumutatul are optiunea de a aduce pana la 4 coplatitori care pot fi membri ai familiei sau nu.

"Avand in vedere interesul constant al clientilor pentru finantarile prin intermediul acestui program guvernamental atractiv datorita conditiilor de creditare garantate, estimam ca plafonul disponibil pentru Piraeus Bank Romania va fi integral utilizat pana la sfarsitul acestui an", a declarat seful departamentului dezvoltare produse si procese, Piraeus Bank Romania, Roxana Halmageanu.

Actuala etapa a programului Prima Casa permite acordarea promisiunilor de garantare, fapt care ofera potentialilor clienti optiunea de a rezerva finantarea ulterioara necesara achizitionarii unei locuinte aflate in constructie.

Citeste si: A inceput Prima Casa 4. Vezi noile conditii

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Prima Casa


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult