Bancpost lanseaza o linie de credit pentru IMM

Bancpost lanseaza o linie de credit pentru IMM Data: 23 martie 2010   Ora: 10:40

Bancpost a lansat linia de credit "Da credit ideii tale", pentru a veni in aceasta perioada in intampinarea necesitatilor specifice ale companiilor mici si persoanelor fizice autorizate.

"Oferta noastra raspunde nevoii de dezvoltare a afacerii atunci cand intreprinzatorul vrea sa profite de o oportunitate, cand un furnizor nou ii poate oferi mai mult, sau pur si simplu atunci cand vrea sa-si acopere unele cheltuieli neprevazute", au afirmat oficialii institutiei financiare.

Suma ce poate fi obtinuta ii permite utilizatorului acoperirea nevoilor imediate de lichiditati, volumul creditului stabilindu-se in functie de necesitatile de finantare, precum si de posibilitatile de rambursare.

Linia de credit poate fi utilizata pentru a sustine afaceri din diverse sectoare de activitate.

Clientul utilizeaza din fondurile puse la dispozitie, cand si cat ii este necesar, iar dobanda se plateste lunar doar in functie de sumele utilizate.

Nu vor fi rate lunare fixe, sumele utilizate se vor restitui atunci cand clientul va dispune de lichiditati.

Precizam ca aceasta facilitate este disponibila pe o perioada nelimitata, cu revizuiri anuale.

Companiile mici si persoanele fizice autorizate reprezinta un segment de clientela prioritar in cadrul strategiei comerciale a bancii. Bancpost si-a propus sa devina principalul partener al acestora prin alocarea unei structuri comerciale dedicate si oferirea unei game de produse si servicii complete si personalizate.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Linie De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult