Credite fonduri structurale Imm & PFA CEC Bank

Info

Creditele fonduri structurale au ca scop completarea finantarii acordate prin fonduri europene proiectelor eligibile. Creditele pentru fonduri europene pot fi accesate de persoanele juridice in vederea finantarii proiectelor de investitii, modernizarii, echipamente etc. Creditele pentru accesarea de fonduri europene pot fi acordate in lei sau in euro.

Un credit in completarea  fondurilor  nerambursabile poate finanta un proiect in proportie de pana la 85% din valoarea investitiei. Se poate obtine o finantare de maxim 2 500 000 euro, iar perioada de rambursare este de pana la 84 luni.

Se acorda credite fonduri structurale pentru investitii in agricultura (credite fonduri SAPARD), extractie, energie, comert etc.

  Nu s-a gasit niciun rezultat! Va rugam incercati alte criterii de filtrare.
   
  Moneda

  • Sterge filtre
   
   

  Ghiduri FONDURI STRUCTURALE IMM PFA

  Ce sunt fondurile structurale?

  Ce sunt fondurile structurale?

  Fondurile structurale sunt instrumente financiare post-aderare create de Uniunea Europeana pentru segmentul public si privat din Romania si alocate spre diverse proiecte prin intermediul programelor de dezvoltare care contin anumite directii de dezvoltare si masuri eligibile pentru a primi astfel de finantari. Fondurile structurale ale UE sunt gestionate de catre Comisia Europeana si au ca des...


  Tipuri de fonduri structurale

  Tipuri de fonduri structurale

  Fondurile Structurale nu constituie o sursa unica de finantare in cadrul bugetul Uniunii, ci fiecare fond acopera zona sa tematica specifica. Ele finanteaza programe de dezvoltare regionala multianuale trasate impreuna de regiuni, state membre si Comisie, pe baza orientarii propuse de Comisie pentru intreaga Uniune Europeana. Exista 4 tipuri de Fonduri Structurale, fiecare dintre acestea acope...