Numarul tichetelor Rabla a fost suplimentat

Numarul tichetelor Rabla a fost suplimentat Data: 9 iunie 2010   Ora: 11:06

Numarul tichetelor acordate de stat pentru casarea masinilor uzate prin intermediul programului "Rabla" a fost suplimentat de Guvern cu inca 30.000 vouchere, aceasta fiind a treia suplimentare efectuata pe parcursul anului 2010 dupa ce tichetele emise au fost distribuite integral catre unitati REMAT.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely a declarat ca toate cele 160.000 tichete au fost distribuite catre unitatile REMAT, fiind scoase din circulatie circa 110.000 de masini in ultimele trei luni si cumparate prin programul Rabla peste 22.000 masini noi, mai mult de jumatate de productie autohtona.

Editia 2010 a programului "Rabla" a inceput la 18 februarie, cand au fost distribuite 60.000 de vouchere. Ulterior, numarul de vouchere a fost suplimentat de doua ori, de fiecare data cu cate 50.000, transmite Mediafax.

Suma totala cheltuita de stat in 2010 pentru programul "Rabla" depaseste 600 milioane lei.

Principalele modificari in editia 2010 a programului "Rabla" fata de anii anteriori constau in faptul ca in schimbul masinii casate proprietarul primeste un voucher care poate fi valorificat la liber si pentru cumpararea unei masini noi pot fi folosite maximum trei astfel de cupoane.

Prima de casare a ramas la 3.800 de lei, iar Guvernul anunta la momentul lansarii ca spera sa scoata din uz intre 50.000 si 60.000 de rable.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Auto


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult