Citibank - contact, adresa, sucursale

In Romania, Citibank ofera servicii pentru companii inca din anul 1996, iar din anul 2003 portofoliul s-a extins la nivel de persoane fizice, printr-o retea nationala. Astfel, orice client beneficiaza de serviciile internationale ale unei organizatii globale, dar si de o relatie apropiata, prin intermediul prezentei locale.

Oriunde te-ai afla in acest moment, alaturi de Citibank poti face pasul catre o etapa superioara atat la nivel financiar, cat si in plan personal.Citibank este aici pentru ca lucrurile sa evolueze din ce in ce mai bine in viata ta.

Alaturi de Citibank vei vedea ca extraordinarul se poate intampla in fiecare zi. E extraordinar sa-ti rezolvi problemele fara alergatura, e extraordinar sa ai bancherul tau personal fara sa fii neaparat bogat si e extraordinar in a lucra cu o banca fara sa simti ca e o institutie.

Contact Citibank Romania

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0800801040
Telefon Mobil -
Fax 0212101854
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.citibank.ro
Adresa Calea Victoriei, nr. 145, Bucuresti sector 1
Cod BIC CITI
Cod SWIFT CITIROBU

Telefon Citibank Romania    Adresa Citibank Romania    Program functionare Citibank Romania    Contact Citibank Romania    Email Citibank Romania    Sediu Citibank Romania    Agentii Citibank Romania    Sucursale Citibank Romania   

Citibank Romania  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »