Bancpost - contact, adresa, sucursale

Bancpost este astazi una dintre cele mai importante banci din Romania. Avem o echipa puternica de specialisti, dispunem de o retea teritoriala extinsa si oferim o gama larga de produse si servicii special concepute sa satisfaca cele mai exigente dorinte ale clientilor corporativi, de retail si ale persoanelor fizice cu statut financiar ridicat din Romania.

Ne place si adesea reusim sa fim cu un pas inaintea celorlalti, sa aducem pe piata produse noi si competitive, intotdeauna orientate spre Client. Deoarece Clientul este cea mai importanta persoana din banca, dorim ca toti clientii nostri sa fie tratati într-o maniera personalizata de catre profesionisti de valoare care sa ofere servicii excelente, produse de înalta calitate si promptitudine in acordarea de consultanta. Ne respectam partenerii de afaceri, incercam sa cream mediul de lucru ideal si conditiile prielnice pentru parteneriate "win-win" de lunga durata.

Ca urmare a intensei restructurari din ultimii doi ani, care a reproiectat activitatile sale de baza, Bancpost este astazi pregatita sa fie banca de prima optiune pentru clientii din Romania. Facem aceasta promisiune clientilor nostri: alegerea Dumneavoastra de a colabora cu Bancpost va fi rasplatita printr-o experienta placuta si profitabila.

Contact Bancpost

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0213020789
Telefon Mobil -
Fax -
Email -
Program Luni-Vineri 9:00 - 17:00
Adresa web www.bancpost.ro
Adresa Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 6, Bucuresti sector 2
Cod BIC BPOS
Cod SWIFT BPOSROBU

Telefon Bancpost    Adresa Bancpost    Program functionare Bancpost    Contact Bancpost    Email Bancpost    Sediu Bancpost    Agentii Bancpost    Sucursale Bancpost   

Depozite La termen Depozite Cont de acumulare Carduri De credit Depozite La termen Credite Investitii Depozite Cont Curent Credite Nevoi Personale Carduri De debit Credite Pentru echipamente Credite Prima Casa Credite Linii de credit

Bancpost



  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »