BT - contact, adresa, sucursale

 Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania si cea mai mare institutie bancara cu capital privat majoritar romanesc. Banca se claseaza pe pozitia a 3-a in topul bancilor din Romania, in functie de active, la finalul anului 2011.

Misiunea Bancii Transilvania este aceea de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri, prin produse si servicii inovatoare, oferite cu profesionalism. Valorile BT, pe care banca le aplica in tot ceea ce intreprinde, sunt: Suflet, Energie si Idei Noi.

Istoria BT a inceput in Cluj-Napoca, in 1994, la initiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea a fost aceea de a crea o banca locala, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor a determinat consolidarea pozitiei Bancii Transilvania, intr-o prima etapa in Cluj si, ulterior, la nivel regional si national, pentru ca in 2007 sa se extinda inclusiv in Cipru. Banca si-a orientat la inceput activitatea spre sectorul IMM si, datorita cererii pietei, in scurt timp aceasta a inceput sa se dedice si domeniului retail. In anul 1997, Banca Transilvania a devenit prima institutie bancara din Romania, care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

Strategia bancii este sustinuta de actionari puternici: Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, care detine 15% din capitalul social, Bank of Cyprus si IFC - Divizia de investitii a Bancii Mondiale.

Contact Banca Transilvania

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0264308028
Telefon Mobil -
Fax 0264407179
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.bancatransilvania.ro
Adresa Strada Promoroaca, nr. 10, Bucuresti sector 1
Cod BIC BTRL
Cod SWIFT BTRLRO22

Telefon Banca Transilvania    Adresa Banca Transilvania    Program functionare Banca Transilvania    Contact Banca Transilvania    Email Banca Transilvania    Sediu Banca Transilvania    Agentii Banca Transilvania    Sucursale Banca Transilvania   

Depozite La termen Depozite Cont de acumulare Depozite La termen Credite Investitii Credite Linii de credit Carduri De credit Credite Auto Carduri De debit Carduri De debit Carduri De credit Carduri De debit Credite Investitii Carduri De credit Credite Nevoi Personale cu Ipoteca Credite Pe termen scurt

Banca Transilvania  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »