Alpha Bank - contact, adresa, sucursale

In 1994, unul dintre cele mai importante grupuri financiare private elene - Alpha Bank Group, impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si firmele elene Bauxite AEM Parnassos, Papastratos ABES si Greek Bottling Company (3E), puneau bazele Alpha Bank in Romania, sub denumirea de Banca Bucuresti. Era prima investitie bancara straina intr-un mediu economic necristalizat, marcat de evolutii imprevizibile si de momente de declin economic. Pe acest fond, Grupul Alpha Bank venea cu experienta a peste 115 ani de servicii bancare si abilitatea de a gandi strategii noi, capabile sa functioneze chiar si in momente dificile.

La inceputul anului 2000, Banca Bucuresti a fost redenumita Alpha Bank Romania pentru a sublinia apartenenta la Grup, iar in anul 2005 Alpha Bank AE devine actionar majoritar.

Avand in prezent peste 2500 de angajati,Alpha Bank ofera o gama larga de servicii si produse atat pentru segmentul de piata dedicat persoanelor fizice, cat si pentru sectorul de corporate, printr-o larga retea de sucursale situate in Bucuresti si alte orase mari din tara.

Contact Alpha Bank Romania

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0800825742
Telefon Mobil -
Fax 0212316570
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.alphabank.ro
Adresa Aleea Dorobantilor, nr. 237, Bucuresti sector 1
Help-desk Carduri: 0213199350
Cod BIC BUCU
Cod SWIFT BUCUROBU

Telefon Alpha Bank Romania    Adresa Alpha Bank Romania    Program functionare Alpha Bank Romania    Contact Alpha Bank Romania    Email Alpha Bank Romania    Sediu Alpha Bank Romania    Agentii Alpha Bank Romania    Sucursale Alpha Bank Romania   

Credite Auto Credite Refinantare Ipotecar Credite Refinantare Consum

Alpha Bank Romania  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »