Reduceri suplimentare pe site-urile de discount cu MasterCard

Reduceri suplimentare pe site-urile de discount cu MasterCard Data: 20 octombrie 2011   Ora: 16:33

MasterCard Europe lanseaza o campanie de incurajare a platilor pe internet cu cardurile Maestro, care se va derula pana la 31 decembrie 2011, in parteneriat cu site-urile de reduceri BestDealz, Fun Deal, Get a Deal, Kuponiada si Vulping, cu mesajul "Cardul tau Maestro iubeste internetul".

"Romanii folosesc foarte mult cardurile Maestro la cumparaturi, in magazinele traditionale, iar de acum au mai multe motive sa mearga la shopping si in mediul online", a spus Denisa Mateescu, General Manager pentru Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. "Numarul utilizatorilor de Maestro - de ordinul milioanelor - inseamna un potential imens pentru e-commerce, care a continuat sa se dezvolte substantial, iar educatia ramane cuvantul cheie pentru valorificarea lui", a incheiat Denisa Mateescu.

Ofertele vor fi semnalizate printr-o caseta in care va fi afisat pretul pentru cumparatorul care plateste cu un card Maestro, astfel incat sa fie vizibile reducerea aplicata in mod obisnuit, dar si cea exceptionala, disponibila in cadrul campaniei MasterCard.

"Ne propunem ca initiativa noastra sa faca oferta mai atragatoare pentru cumparatori si sa-i convinga pe cei care nu au incercat inca sa foloseasca Maestro pe internet, ca au in aceste carduri o modalitate de plata sigura, simpla si foarte comoda", a spus Gabriel Ghita Business Development Manager CEE, MasterCard Europe.

Conform datelor procesatorilor, in primele luni ale anului 2011 au fost cumparate sute de mii de vouchere de pe site-urile de reduceri.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult