Rate cu 0% dobanda prin cardurile BRD Finance

Rate cu 0% dobanda prin cardurile BRD Finance Data: 23 martie 2011   Ora: 11:48

BRD Finance extinde promotiile de rate cu 0% dobanda pentru cardurile MasterCard, promotii valabile pana la 30 aprilie 2011, si in afara retelei de parteneri emitenti, au anuntat reprezentantii institutiei.

Acest demers reprezinta prima faza a implementarii unui plan de actiuni de fidelizare stabilit pentru 2011 in vederea cresterii nivelului de satisfactie a clientilor finali si partenerilor prin atasarea de beneficii cu valoare adaugata produselor si serviciilor BRD Finance.

Posesorii de card co-branded MasterCard Real,-, Praktiker, Rombiz, Daniel, Staer si Diverta pot face cumparaturi cu 0% dobanda in reteaua nationala de magazine Real,- si in cele 27 de magazine Praktiker din intreaga tara (in total 52 de magazine), pana pe 30 aprilie 2011. Posesorii de card MasterCard care vor sa achizitioneze produse din hypermarket-urile Real,- pot opta pentru plata acestora in 4 rate egale cu 0% dobanda, iar in reteaua Praktiker ei au posibilitatea de a alege 3 rate egale cu 0% dobanda.

De exemplu, un client posesor de card BRD Finance MasterCard merge intr-un magazin Real,- si face o tranzactie la POS BRD Groupe Societe Generale in valoare de 200 lei in 4 rate egale cu 0% dobanda. Prima rata de plata va fi in valoare de 50 lei. Acelasi client poate merge si in Praktiker pentru a achizitiona produse in valoare de 300 lei in 3 rate cu 0% dobanda. Prima rata de plata va fi in valoare de 100 lei. Singurul cost platit de client pentru optiunile de plata alese este comisionul lunar de administrare, in valoare de numai 4 lei.

Promotiile BRD Finance cu 0% dobanda vor continua si de Sarbatorile Pascale, recompensand astfel clientii fideli pentru utilizarea cardului de credit MasterCard pe care il detin.

Cardurile de credit BRD Finance pot fi obtinute pe baza unei documentatii simple (actul de identitate, adeverinta de venit / talon de pensie, factura de utilittai, ultima fisa fiscala - pentru angajati) rapid si comod, direct din orice magazin partener. Clientii primesc raspuns in maximum 2 ore la solicitarea de emitere a cardului, putand realiza pe loc o prima achizitie din limita acordata. In aproximativ 2 saptamani, cardul personalizat este livrat in siguranta clientului prin furnizori specializati, direct la adresa de domiciliu.

Cardurile pot fi utilizate pentru plata la toti comerciantii acceptanti MasterCard in Romania si in strainatate. Mai mult, in functie de modalitatea de utilizare a cardului, clientii pot opta pentru rambursarea capitalului, fie in sume minime lunare incepand de la 22 lei, fie integral, in cadrul perioadei de gratie de pana la 47 de zile.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult