Plata in 10 rate fara dobanda cu cardul Carrefour

Plata in 10 rate fara dobanda cu cardul Carrefour Data: 20 iunie 2011   Ora: 14:13

Atat posesorii cardului de credit Carrefour, cat si cei care solicita emiterea acestuia beneficiaza, in perioada 15 iunie-15 iulie 2011, cu prilejul aniversarii a 10 de existenta a Carrefour Romania, de promotia “0% dobanda in 10 rate”.

Optiunea este disponibila in hipermarketurile Carrefour si ofera posibilitatea achizitionarii de electronice, electrocasnice si articole de mobilier (avand o valoare cumulata de minimum 2.800 lei) cu plata in zece rate fara nicio dobanda.

"Cel mai important avantaj pentru clientii Carrefour este acela ca pot cumpara pe loc produsele pe care si le doresc, fara ca bugetul personal sa fie afectat", a declarat, directorul de marketing al Carrefour Romania, Andreea Mihai.

Si in opinia lui Bernard Histe, Directorul General al BRD Finance IFN S.A., "este greu sa rezisti acestei oferte aniversare pentru ca din punct de vedere al modalitatii de rambursare, achitarea cumparaturilor pe parcursul mai multor luni este foarte comoda pentru orice client."

Utilizatorii pot achita oricat doresc din rata lunara, fara acumularea vreunei restante. Chiar daca nu ramburseaza integral rata lunara, suma ramasa neachitata intra in sistemul "plata in rate", disponibile pe cardul Carrefour, astfel incat sa fie cat mai usor de platit.

Pentru detalii suplimentare despre promotia "0% dobanda in 10 rate", clientii interesati pot accesa site-ul Carrefour, www.carrefour.ro, sau se pot adresa operatorilor de la birourile de Servicii Financiare din hipermarketurile Carrefour.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult