MasterCard Elite si-a extins reteaua de parteneri comercianti

MasterCard Elite si-a extins reteaua de parteneri comercianti Data: 23 martie 2011   Ora: 13:19

Programul MasterCard Elite si-a extins reteaua de comercianti parteneri cu 23 de nume noi, oferind posesorilor de carduri premium si corporate, indiferent de institutia financiara emitenta, acces la produse si servicii exclusiviste, reduceri si tratamente preferentiale.

"Daca in primele luni dupa lansare, MasterCard Elite reunea 23 de branduri, intr-un an am reusit sa crestem cu mai mult de jumatate numarul acestora, ajungand pana la 55 si diversificand, totodata, oferta. Prin intermediul comerciantilor locali prezenti in program acoperim o paleta variata si reprezentativa de interese, de la cluburi de sport, parfumerii, imbracaminte si bijuterii de lux, la saloane de infrumusetare sau ciocolaterii", spune managerul general pentru Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe Denisa Mateescu.

MasterCard Elite este un program care se adreseaza clientilor de top ai bancilor, punand la dispozitia acestora discount-uri permanente in cadrul retelei de comercianti. MasterCard Elite vine in completarea programului Global Premium Collection care se realizeaza la nivel international de mai multi ani.

In 2011, posesorii de carduri MasterCard Gold, Platinum, World sau World Signia, ca si posesorii de carduri corporate, beneficiaza de privilegiile oferite de 43 de comercianti din categoriile Health & Fitness, Gourmet si Shopping.

Reducerile variaza intre 5% si 25%, in functie de comerciant. Astfel, categoria Shopping ofera discount-uri intre 5% si 20%, Health & Fitness intre 5% si 25% si Gourmet intre 5% si 10%.

In plus, clientii pot primi bonusuri speciale sau cadouri, din partea casei.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult