Libra Bank a lansat cardul InternetBanking.ro

Libra Bank a lansat cardul InternetBanking.ro Data: 28 septembrie 2010   Ora: 14:05

Libra Bank a lansat cardul InternetBanking.ro, destinat in special pentru plata tranzactiilor efectuate online. Produsul are dubla functionalitate, putand fi utilizat atat ca un card de credit, cu perioada de gratie, cat si ca un card de debit.

”Odata cu lansarea acestui card ne propunem sa atingem doua obiective importante: stimularea tranzactiilor online si oferirea unei solutii eficiente pentru una dintre principalele cauze de neutilizare a cardurilor: teama de frauda. Asigurarea anti-frauda pentru platile efectuate cu acest card este inclusa in beneficiile oferite de noul card si speram, prin inlaturarea acestei temeri, sa crestem gradul de incredere si utilizare a cardurilor bancare”, a declarat directorul  diviziei de eBanking din cardul Libra Bank, Alexandru Bita.

Cardul InternetBanking.ro poate fi activat sau dezactivat pentru utilizarea online in orice moment in timp real direct din serviciul Internet Banking. In plus, desi este un card destinat cu preponderenta utilizarii online, produsul poate fi folosit si pentru plati la comercianti, cat si pentru retrageri de numerar la POS si ATM.

Noul card ofera titularului de cont facilitatea emiterii de carduri pentru mai multi utilizatori, ajutandu-l in acelasi timp sa pastreze controlul asupra cheluielilor prin stabilirea de limite zilnice.

Libra Bank ofera gratuit, posesorilor cardului InternetBanking.ro, polita de asigurare impotriva uzului fraudulos, care acopera atat pagubele rezultate din furt si pierdere, cat si utilizarea frauduloasa online prin furtul din retelele informatice.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult