Garanti: dublare a numarului cardurilor de credit

Garanti: dublare a numarului cardurilor de credit Data: 12 aprilie 2010   Ora: 12:10

GarantiBank si-a dublat numarul de carduri de credit Bonus Card in 2009, ajungand la peste 80.000, cresterea datorandu-se in principal numarului semnificativ si diversitatii campaniilor desfasurate pe parcursul anului, care au oferit discount-uri, posibilitatea de a achita cumparaturile in rate fara dobanda sau comisioane, precum si bonusuri mai mari.

Conform statisticilor bancii, romanii utilizeaza cel mai frecvent cardurile de credit pentru cumparaturile in supermarket, magazine de produse electrocasnice si benzinarii, topul fiind intregit de cheltuielile in magazinele de bricolaj si amenajare a casei si cele de imbracaminte.

Pentru 2010, GarantiBank are in plan atingerea unei performante similare pentru Bonus Card, urmarind sa ajunga la un numar de peste 150.000 carduri. In acelasi timp, oficialii bancii si-au propus cresterea numarului de magazine partenere Bonus Card din intreaga tara de la 3.200 in prezent la peste 5.000 pana la sfarsitul anului, in conformitate cu topul preferintelor clientilor de carduri.

“Suntem motivati de performanta anului trecut, cand am reusit sa dublam numarul de carduri vandute, si dorim sa mentinem aceeasi linie si in viitor, odata cu extinderea beneficiilor oferite consumatorilor. Suntem incantati ca performanta noastra a fost apreciata de specialistii din industria cardurilor ai No-Cash, care ne-au acordat premiul pentru „Cel mai bine vandut card de credit in 2009”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GarantiBank.

Bonus Card a fost lansat de GarantiBank in noiembrie 2007 sub sigla MasterCard si este primul card de credit multibrand prevazut cu cip din Romania.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult