Bilete Blue Air in rate fara dobanda prin CardAvantaj

Bilete Blue Air in rate fara dobanda prin CardAvantaj Data: 16 mai 2011   Ora: 13:30

Credit Europe Bank ofera acum posesorilor de CardAvantaj oportunitatea achizitiei de bilete si servicii ale operatorului low cost Blue Air si prin intermediul internetului, in rate si fara dobanda, au anuntat reprezentantii bancii.

Clientii vor putea sa beneficieze de 3 rate fara dobanda atat pentru achizitiile online, cat si, in curand, pentru cele facute la agentiile partenere Blue Air.

La inceputul acestui an, cele doua companii au introdus sistemul de plata in rate si fara dobanda doar pentru biroul de ticketing al companiei aeriene din cadrul Aeroportului Baneasa.

"Credit Europe Bank este prima banca din Romania care a facilitat cumpararea de servicii de transport aerian in rate fara dobanda prin intermediul CardAvantaj. Acum am ales sa trasferam aceasta facilitate si in online. Serviciul este unul inovator considerand ca platforma prin intermediul careia se efectueaza tranzactiile este interna, a Credit Europe Bank. Salutam parteneriatul cu Blue Air si ne bucuram ca portofoliul online al CardAvantaj este completat cu un produs modern si atractiv", a declarat Dorin Iancu, Head of Retail Banking Sales, Credit Europe Bank.

"Pentru Blue Air, noua posibilitate de achizitionare a biletelor ofera clientilor nostri o mai mare flexibilitate in calatoria cu avionul. Avand in vedere situatia economica la nivel mondial, suntem convinsi ca pasagerii Blue Air nu vor fi nevoiti sa renunte la vacanta mult dorita folosind beneficiile CardAvantaj", a declarat Sherif Ussama, CEO al Blue Air.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult