Banca Italo Romena lanseaza cardurile de credit VISA

Banca Italo Romena lanseaza cardurile de credit VISA Data: 26 septembrie 2012   Ora: 10:30

Banca Italo Romena lanseaza trei tipuri de carduri de credit sub sigla VISA, prevazute cu chip.

Cardurile VISA Credit Clasic si VISA Credit Gold se adreseaza persoanelor fizice si ofera o perioada de gratie pentru cumparaturi, de pana la 56 de zile. Astfel, in cazul in care la data scadentei perioadei de gratie suma utilizata nu este rambursata integral, dobanda va fi calculata incepand cu ziua urmatoare acesteia si pana la data rambursarii integrale.

Valoarea liniei de credit card poate ajunge pana la 10.000 euro sau echivalentul in lei, in functie de scoring-ul solicitantului, si poate fi utilizata atat in Romania cat si in strainatate, pentru efectuarea de plati la POS si pe internet, si pentru retrageri de numerar de la ATM. Pana la data scadentei clientii au posibilitatea de a alege intre a restitui integral suma utilizata sau doar 4% din aceasta, cu posibilitatea de a efectua noi operatiuni cu cardul, in limita disponibilului ramas din linia de credit card.

Cardurile VISA Credit Clasic si VISA Credit Gold, emise pana la sfarsitul anului, beneficiaza de comision 0 la emitere.

Banca se adreseaza si persoanelor juridice prin cardul VISA Business cu linie de credit cu perioada de gratie pentru cumparaturi de pana la 41 de zile, linia de credit putand sa ajunga pana la 10.000 euro sau echivalentul in lei.

Linia de credit poate fi accesata timp de 1 an printr-unul sau mai multe carduri, in functie de necesitatile societatii. Si pentru acest tip de card este prevazuta utilizarea atat in Romania cat si in strainatate, prin retrageri de numerar de la ATM si prin plati la POS si pe internet, precum si posibilitatea de a rambursa integral la data scadentei suma utilizata sau doar 4% din aceasta.

Posesorii de carduri de credit beneficiaza in mod gratuit de o asigurare internationala de calatorie cu diverse acoperiri, precum asistenta medicala 24/24 h, decontarea cheltuielilor medicale de urgenta, o serie de riscuri datorate accidentelor sau despagubiri pentru pierderea bagajelor.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Carduri De Credit


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult