Avantajele transmisiunilor in direct de la evenimenteAvantajele transmisiunilor in direct de la evenimente Data:4 aprilie 2017   Ora: 12:08

Intr-un secol al vitezei si al informatiilor pe Facebook, ne lovim zi de zi de transmisiuni in direct de la diferite evenimente, care nu fac altceva decat sa ne trezeasca interesul pentru produsele si serviciile prezentate acolo. Ciprian Pop, CEO la ANVERGURA, unul din jucatorii importanti in piata transmisiunilor live, ne explica datorita carui fapt avem de a face in ultimul timp cu o crestere a numarului de transmisiuni in direct de la evenimente. 

Carui fapt se explica explozia de LIVE-uri de la evenimente?

In ziua de astazi, Facebook a reusit nu doar sa ne acapareze viata, ci sa ne-o prezinte si a altora. Asa se face ca de fiecare data cand deschizi Facebook-ul, in newsfeed iti va aparea un live de la cineva. Fie un prieten care e prezent la un eveniment, fie o firma care are propriul eveniment si transmite live de acolo. Daca pana acum era greu sa prezinti firmelor avantajele de a transmite live eveniment pe pagina companiei sau pe o platforma de streaming tv, acum firmele ne cauta pentru a le face LIVE-urile pe pagina lor. In proportie de 99%, firmele doresc live doar pentru Facebook, nu si pentru site-ul lor sau pentru Youtube.

Care sunt avantajele unui LIVE pe Facebook?

Pe langa expunerea de care se va bucura compania respectiva, generarea de content video va fi foarte apreciata de fanii companiei. Va exista o interactiune intre cei care stau acasa, si cei prezenti la eveniment. Sunt cazuri in care anumiti parteneri sau potentiali clienti nu pot ajunge la eveniment, din diferite motive: distanta, sanatate, timp. Iar aici, o solutie din partea organizatorilor, si anume transmisiunea in direct, va fi una salvatoare. In plus, o productie video la fata locului este mereu apreciata de parteneri sau clienti.

Ce gen de evenimente transmiteti? Care sunt clientii ANVERGURA?

Avem o varietate de clienti: de la institutii de invatamant sau institutii medicale, pana la clienti persoane fizice care aleg sa transmita anumite evenimente (majorate, cununii, zile de nastere, etc.). Insa in proportie de 90% lucram cu firme care isi transmit evenimentele online. In principal, companiile apeleaza la noi atunci cand au un eveniment important: implinirea unui numar de ani, lansarea unui produs nou sau deschiderea unui nou centru sau punct de lucru. Avem si situatii in care suntem solicitati pentru a transmite live un proces de training pentru angajatii aflati la distanta.

Aveti si posibilitatea de a transmite live doar pentru anumiti useri?

Da, in acest sens avem doua posibilitati: fie putem transmite live un eveniment prin sistem pay-per-view, in care utilizatorul trebuie sa plateasca accesul pentru a viziona transmisiunea live; fie putem transmite live un eveniment printr-un sistem securizat (user si parola), iar acest sistem ne este solicitat deobicei in cadrul instruirilor, unde feed-ul de streaming nu trebuie sa fie vazut de oricine, ci doar intern. Sistemul pay-per-view este foarte apreciat si solicitat mai ales pentru clientii din zona concertelor sau coachingului pe diferite teme.

Ce planuri de viitor aveti pentru ANVERGURA?

Am reusit ca anul acesta sa finalizam constructia kit-urilor de transmisie live, iar din acest motiv tot procesul de pregatire al unei transmisiuni in direct dureaza foarte putin. Pentru perioada urmatoare ne dorim sa incepem constructia unui OB VAN, cat si extinderea si modernizarea studioului de productie video actual pe care il detinem. Investitiile sunt foarte importante pentru noi, de aceea in continuare investim in echipamente si infrastructura de foarte buna calitate.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Interviuri asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Codurile vestimentare la locul de munca, ”depasite si sexiste”

Companiile din Marea Britanie care isi forteaza angajatele sa poarte tocuri inalte si sa se machieze incalca legea, a anuntat zilele trecute o comisie parlamentara, potrivit DPA si Reuters. Peste 150.000 de persoane au semnat o petitie impotriva ... citeste mai mult  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

O agenda este un instrument esential pentru o persoana organizata

  Daca doriti o agenda care sa fie pe placul dvs., cumparati din timp agenda 2019 pentru a gasi una care sa va placa. Cautati formatul ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Cum te pregatesti de fluctuatiile bursiere din 2019

Previziunile pesimiste cu privire la o criza financiara care ar urma sa inceapa in 2019 au creat panica printre investitori. Multi cred ca cea mai ... citeste mai mult