Serviciile premium de închiriere auto pe termen mediu, un real avantaj pentru călătoriile de afaceri ale companiilor mici și mijlocii.

Serviciile premium de închiriere auto pe termen mediu, un real avantaj pentru călătoriile de afaceri ale companiilor mici și mijlocii. Data: 30 mai 2024   Ora: 09:00 Serviciile premium de închiriere auto pe termen mediu, un real avantaj pentru călătoriile de afaceri ale companiilor mici și mijlocii.

Activitățile în mediul de business al companiilor mici și mijlocii se desfășoară astăzi într-un ritm tot mai alert, iar călătoriile de afaceri au devenit o parte integrantă a vieții multor profesioniști. Acestea sunt esențiale pentru extinderea oportunităților de afaceri sau menținerea relațiilor de business. În acest context, oamenii de afaceri utilizează tot mai des serviciile premium de închiriere auto pe termen mediu, descoperind beneficiile excepționale ale acestora.

 

Flexibilitate a programului

Serviciile premium de închiriere auto pe termen mediu sunt disponibile pentru intervale cuprinse între 3 și 24 luni. Atunci când un profesionist apelează la acestea pentru călătoriile de afaceri, are libertatea de a-și stabili propriul program și de a accesa diferite destinații în funcție de nevoi. Planurile de călătorie nu vor fi afectate de fluctuațiile transportului public de exemplu, așa că se poate ajunge la întâlniri la timp și se pot face cu ușurință modificări de ultimă oră ale programului.    

 

Eficiență a costurilor și a timpului

Atunci când călătoriile de afaceri se realizează pe distanțe sau perioade lungi, închirierea unei mașini poate fi mai rentabilă decât alte moduri de transport. Totodată, timpul și punctualitatea sunt esențiale în cazul călătoriilor de afaceri iar serviciile premium de închiriere auto pe termen mediu pot fi esențiale. Cu o mașină închiriată, se poate evita așteptarea taxiurilor sau a transportului public, ceea ce poate consuma timp și poate fi imprevizibil.

 

Comoditate și condiții sigure de călătorie

O mașină modernă și un habitaclu ce asigură condiții relaxante de călătorie, mai ales când este vorba despre călătorii lungi sau de perioade îndelungate de lucru, pot fi un mare plus pentru condițiile de lucru. Foarte importantă este și siguranța, mai ales pentru călătoriile pe distanțe mari, între localități sau în afara tării. O companie ce oferă servicii premium de închiriere auto poate oferi o flotă auto variată care să includă și  modele auto de ultimă generație, precum și servicii de bună calitate, oferite de profesioniști în domeniu.

 

Conectivitate și asistență

Mașinile moderne, pe care companiile aflate la început de drum poate nu și le pot permite, excelează la capitolul conectivitate. Apelurile telefonice se pot desfășura cu ușurință și pot fi verificate chiar și e-mail-urile. Timpul de călătorie poate fi utilizat astfel în mod eficient și poate contribui la creșterea productivității muncii. O companie premium de închirieri auto poate pune la dispoziție cu ușurință astfel de mașini și la fel și modele VAN, de dimensiuni mai mari, pentru un grup de clienți sau colegi.

 

Profesionalism și un plus de imagine

Închirierea unei mașini poate adăuga, de asemenea, un element de profesionalism unei călătorii de afaceri. Prezentarea la întâlniri sau evenimente într-o mașină modernă poate face o primă impresie excelentă în rândul partenerilor de afaceri sau al potențialilor clienți. O imagine la cel mai înalt nivel este crucială în mediul de afaceri, iar o mașină bine întreținută de către o companie premium de închirieri auto poate arăta că atenția la detalii și calitatea sunt prețuite, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra relațiilor de afaceri.  

 

Compania Țiriac Auto Rent a fost înființată în anul 2022, în București, și se axează pe oferirea unor servicii premium de închiriere auto pe termen scurt, mediu și lung personalizate, inovative și excelente care se adresează atât persoanelor juridice, cât și celor fizice. Pentru ambele categorii de clienți, compania își propune să redefinească excelența în servicii, atât prin oferirea unei experiențe de închiriere unice și plăcute, cât și prin dezvoltarea unor servicii de loializare de neegalat pentru beneficiarii săi. În 2024, Țiriac Auto Rent, membră a Țiriac Group, are în plan să deschidă noi puncte de lucru în Brașov, Oradea și Iași.                    

 

Pentru mai multe detalii despre serviciile de închiriere auto și flota disponibilă, click aici.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


 

Articole asemanatoare 

Comentarii


0
Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »

Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai multArticolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult