Verificare societati

Verificarea unei societati este necesara atunci cand o societate doreste sa verifice situatia financiara si istoricul de plata a partenerului sau, pentru a evita intrarea in incapacitate de plata a societatii partenere. Verificarea societatii poate consta in verificarea incidentelor in Centrala Incidentelor de Plati (CIP), verificarea asociatilor si a administratorilor, sau verificarea situatiei financiare a societatilor.

Verificarea societatilor dureaza 1 minut prin utilizarea programului RisCO, specializat in realizarea de rapoarte de bonitate. RisCO verifica societatile si genereaza rapoarte referitoare la situatiile legale si financiare ale societatilor pe baza informatiilor culese de la institutii si organizatii financiar-bancare, fiind un program 100% online, securizat.

Societatile comerciale realizeaza verificari inainte de a colabora cu un partener, cu scopul de a afla istoricul de plata a firmei respective in raport cu partenerii existenti si cu statul, astfel incat sa evite pierderi financiare ca urmare a nerambursarii sumelor datorate de catre parteneri.

Societatile comerciale se impart in:

- Societatea cu raspundere limitata (SRL)

- Societatea pe actiuni (SA)

- Societatea in nume colectiv (SNC)

- Societatea in comandita simpla (SCS)

- Societatea in comandita pe actiuni (SCA)

Societatea in nume colectiv sau in comandita simpla se constituie prin contract de societate, iar societatea pe actiuni, in comandita pe actiuni sau cu raspundere limitata se constituie prin contract de societate si statut.
Societatea cu raspundere limitata se poate constitui si prin actul de vointa al unei singure persoane. In acest caz se intocmeste numai statutul.

RisCo - Rating - CIP Online - Recom

 

Cum te ajuta RisCo?

Cu ajutorul RisCo poti solicita rapoarte privind Centrala Incidentelor de Plati, situatia juridica a firmei, situatiile financiare ale firmei, datoriile restante la stat, sau informatii din Arhiva Electronica de Garantii Reale MobiliarePoti verifica orice firma sau partener daca cunosti Codul Unic de Inregistrare al acestuia.

Acceseaza pagina de solicitare rapoarte dand click pe butonul ‘Verifica Firma’, introduci codul unic de inregistrare si bifezi tipul de raport dorit. Raportul il vei primi prin email la adresa indicata. 

In cazul in care doresti verificarea mai multor firme sau sa efectuezi verificari periodice este recomandabil sa deschizi cont de client in sectiunea RisCo, pentru a beneficia de gratuitate la prima verificare efectuata.

Va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari sau doriti informatii
suplimentare:

  • Tel: 021 209 53 93
  • Email: risco@efin.ro
  • Program: Lu-Vi 9.00 - 18.00

RisCo - Limitari generale de utilizare

RisCo este un instrument online care ofera posibilitatea de a obtine rapoarte despre situatia financiara si juridica a firmelor inregistrate in Romania.
RisCo reprezinta doar interfata electronica prin care se obtin rapoartele de la diferite institutii. Niciununul dintre rapoarte nu este produs pe baza informatiilor proprii. Toate datele solicitate si obtinute prin intermediul RisCo sunt stocate temporar pentru o perioada de 2 zile sub forma raportului solicitat in scopul de a fi descarcate de catre solicitant. Dupa expirarea celor 2 zile rapoartele sunt sterse complet si nu mai pot fi descarcate.
Rapoartele RisCo au scop informativ pentru solicitantii lor si nu pot fi folosite ca documente oficiale.
RisCo este subiect al Termenilor si Conditiilor de utilizare a website-ului www.efin.ro si al Conditiilor de Utilizare RisCo.
Efin.ro, Financial View Media Services SRL, cat si oricare dintre angajatii sai nu ofera niciun fel de garantie si nu are nicio raspundere, implicita sau expresa, referitoare la orice informatii accesate prin intermediul site-ului.