BCR Leasing IFN, afaceri in crestere in primele trei trimestre din 2014

BCR Leasing IFN, afaceri in crestere in primele trei trimestre din 2014 Data: 5 noiembrie 2014   Ora: 10:16

BCR Leasing IFN a inregistrat, in primele noua luni din 2014, o crestere a vanzarilor cu aproximativ 95% fata de perioada similara a anului trecut, valoarea bunurilor finantate fiind de circa 61 milioane euro.

Cele mai mari cresteri au fost inregistrate pe segmentul de leasing pentru vehicule comerciale grele, unde compania a realizat o triplare a valorii finantate fata de trimestrul trei 2013.

Finantarile de vehicule au reprezentat, pe primele trei trimestre din acest an, aproape 73% din portofoliul de produse al BCR Leasing IFN. In interiorul acestui segment, mai mult de jumatate din finantari (52%) au fost destinate leasingului de autoturisme, 38% leasingului de vehicule comerciale grele si 10% leasingului de vehicule comerciale usoare.

Pe segmentul de leasing pentru autoturisme noi, compania a inregistrat cresteri cu 84% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Finantarile de echipamente pe primele luni ale acestui an au reprezentat circa 22% din portofoliul BCR Leasing IFN. Principalele domenii pentru care s-au finantat echipamente sunt transport, industrie, agricultura si constructii. Au fost finantate, de asemenea, echipamente de stocare a datelor, echipamente medicale, utilaje de curatenie urbana, urmate de echipamente pentru industria alimentara si chimica.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Banci Si Asigurari


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »



Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult



Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult





Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult