LEASING IMOBILIAR - IMM & PFA

Info

Leasingul imobiliar pentru IMM PFA este utilizat de IMM-uri si profesii liberale pentru achizitionarea de sedii de firma, spatii comerciale si spatii locative. Prin leasing imobiliar, firma beneficiaza de avantaje fiscale precum deductibilitatea platilor de leasing si esalonarea platilor TVA de-a lungul perioadei de leasing.

Pot fi finantate in leasing, in sistem financiar clasic (buy & lease) si sale-and-lease-back, imobile finalizate si terenuri intravilane. Dreptul de proprietate asupra imobilului se transforma catre utilizator dupa plata valorii reziduale.

Perioada de finantare este cuprinsa intre 1 an si 10 ani.

Garantia firmei de leasing o reprezinta proprietatea asupra imobilului finantat, iar acesta trebuie evaluat de catre un evaluator atestat.

Documentele necesare sunt: copie a documentelor de infiintare a companiei; actul constitutiv; incheierea/hotararea judecatoreasca privind autorizarea de constituire si functionare; actul constitutiv actualizat; certificat de inmatriculare; bilant; balanta; certificat constatator; certificat atestare fiscala; hotarare AGA.

Nu s-a gasit niciun rezultat! Va rugam incercati alte criterii de filtrare.
 
Suma
Companie
Moneda
Perioada
Avans %
 
  • Sterge filtre