LEASING IMOBILIAR FIRMA - COMPANII

Info

Leasingul imobiliar este utilizat de companii pentru achizitionarea de sedii de firma sau imobile. Leasingul imobiliar reprezinta o solutie alternativa la creditul pentru investitii, in scopul utilizarii unei facilitati de productie pe o perioada lunga de timp.Utilizarea leasingului prezinta avantaje fiscale pentru companie si o diminuare a riscului pentru institutia financiara sau banca.

Pot fi finantate in leasing, in sistem financiar clasic (buy & lease) si sale-and-lease-back, imobile finalizate si terenuri intravilane. Dreptul de proprietate asupra imobilului se transforma catre utilizator dupa plata valorii reziduale.

Perioada de finantare este cuprinsa intre 1 an si 10 ani.

Garantia firmei de leasing o reprezinta proprietatea asupra imobilului finantat, iar acesta trebuie evaluat de catre un evaluator atestat.

Documentele necesare sunt: copie a documentelor de infiintare a companiei; actul constitutiv; incheierea/hotararea judecatoreasca privind autorizarea de constituire si functionare; actul constitutiv actualizat; certificat de inmatriculare; bilant; balanta; certificat constatator; certificat atestare fiscala; hotarare AGA.

Rata pe luna Caracteristici Leasing Banca
2,086 Dobanda 15.00%   DAE 9.38%  
Rating

Leasing imobiliar

Leasing imobiliar - Leasing imobiliar in EUR
Leasing Rom ofera servicii de leasing operational pentru autoturisme, autoutilitare noi si second-hand, imobile, terenuri, echipament birou, echipament industrial. (...)

  • Suma maxima: Nelimitata
  • Perioada maxima: 3 ani
  • DAE: 9.38% Info
  • Rata lunara: 2,086 EUR Info
Suma max: Nelimitata
Aplicatii: 21
Leasing imobiliar - LEASING ROM  
LEASING ROM
Aplica »
link sponsorizat
promo
Suma
Companie
Moneda
Perioada
Avans %
 
  • Sterge filtre
 
 

Ghiduri LEASING IMOBILIAR COMPANII

Care sunt avantajele leasingului imobiliar?

Care sunt avantajele leasingului imobiliar?

Investitie fara capital: - prin sistemul de leasing, utilizatorul isi asigura achizitionarea unui bun printr-un sistem de plata avantajos; - sistemul de leasing favorizeaza concentrarea resurselor utilizatorului asupra activitatii profitabile prin protejarea capitalului sau de lucru. Avantaje fiscale: - dobanda de leasing, cheltuielile de asigurare si de administrare a contractului de leasin...


Care este diferenta intre leasingul imobiliar si creditul imobiliar/ipotecar?

Care este diferenta intre leasingul imobiliar si creditul imobiliar/ipotecar?

Leasingul imobiliar este un produs mai usor de accesat pentru agentii economici, insa acest tip de finantare se adreseaza si persoanelor fizice care doresc sa cumpere un imobil deja construit. Spre deosebire de creditul bancar, in cazul leasingului, firma este proprietara casei cumparate pana la sfarsitul contractului. Transferul proprietatii de la societate la persoana cu care s-a incheiat con...