Leasing echipamente Companii Bcr Leasing Ifn S A

Info

Leasingul echipamente pentru companii este utilizat in mod extensiv de catre companii din domeniul software si constructii, dar si de catre alte tipuri de companii. Leasingul ofera o posibilitate facila de a utiliza un echipament fara a imobiliza resursele financiare pentru achizitionarea acestuia. Pentru institutiile financiare, finantarea prin leasing este mai sigura deoarece reposesia activului este mult mai usoara.

Echipamentele care pot fi achizitionate prin leasing echipamente sunt: echipamente si utilaje industriale, utilaje de constructii, echipamente medicale si stomatologice, echipamente agricole, material rulant, echipamente IT si software, nave si aeronave, proiecte industriale complexe.

Proprietatea asupra echipamentului se transfera asupra utilizatorului dupa achiatarea de catre acesta a valorii reziduale la sfarsitul contractului de leasing.

Asigurarea bunurilor este incheiata de compania de leasing si achitata de utilizator.

Avansul minim solicitat de compania de leasing variaza intre 10% si 15%.

Contractul de leasing echipamente se desfasoara pe o perioada cuprinsa intre 1 an si 10 ani.

Nu s-a gasit niciun rezultat! Va rugam incercati alte criterii de filtrare.
 
Val. echip
Companie
Moneda

Perioada
Leasing
Avans  %
  • Sterge filtre
 
 

Ghiduri LEASING ECHIPAMENTE COMPANII

Ce Reprezinta Sale & Lease back?

Ce Reprezinta Sale & Lease back?

Operatiunea de sale and lease-back, o varianta a contractului de leasing, reprezinta vanzarea de catre o intreprindere (care va deveni locatar/utilizator) a unor imobilizari catre o institutie financiara (locatorul/ finantatorul), urmata de preluarea lor imediata in regim de leasing. Acest tip de operatiuni este foarte atractiv pentru intreprinderi din simplul motiv ca prin intermediul unui as...


Cui se adreseaza Sale & lease back?

Cui se adreseaza Sale & lease back?

Sale & Lease Back permite societatilor comerciale ce detin active imobiliare sau echipamente sa beneficieze de valoarea acestora intr-un anumit procent. Sale and Lease Back acopera nevoia de capital pentru achizitia unui alt imobil, reconditionarea acestuia, investitii in capacitati de productie, capital de lucru, sau capital pentru achizitia altei societati.