Impuls Leasing IFN S.A - contact, adresa, sucursale

Impuls-Leasing Romania este una din cele 5 filiale nationale ale grupului elvetian Impuls-Leasing International AG, infiintata in cadrul unui plan de dezvoltare regionala pe termen lung a grupului.

Compania romaneasca a fost infiintata in decembrie 2006, odata cu extinderea vertiginoasa a grupului Impuls-Leasing International AG in Europa de Est, avand drept unic finantator de grup Raiffeisenlandesbank Oberosterreich AG.

Filiala din Romania a fost deschisa concomitent cu cele patru filiale din Croatia, Polonia, Slovacia si Ungaria. In 2009 Raiffeisenlandesbank Oberosterreich AG a preluat Impuls Leasing International AG, devenind astfel actionar majoritar al tuturor societatilor de leasing nationale din cadrul grupului. In anii urmatori se estimeaza intrarea grupului si pe pietele de leasing din Bulgaria, Serbia, Ucraina si Republica Moldova.

Inca de la inceput, Impuls-Leasing Romania si-a demonstrat dorinta si capacitatea de a oferi clientilor sai servicii caracterizate de calitate si rapiditate la cel mai inalt nivel. Compania a primit autorizatia de functionare din partea Bancii Nationale a Romaniei in aprilie 2007 ceea ce a marcat inceputul activitatii.

Solutiile de finantare ale Impuls-Leasing Romania se caracterizeaza prin adaptarea perfecta la nevoile clientilor, fiind oferite in termen scurt de la solicitare.

Serviciile Impuls-Leasing au la baza rezultatele excelente, dovedite in timp, ale unei echipe de profesionisti in domeniul leasingului atat pentru finantarea de autoturisme, semiremorci, camioane, utilaje de constructii cat si pentru finantarea de masini si echipamente industriale.

Contact Impuls Leasing IFN S.A

Tip institutie Leasing
Telefon Fix 0212007100
Telefon Mobil -
Fax 0212007111
Email office@impuls-leasing.ro
Program -
Adresa web www.impuls-leasing.ro
Adresa Strada Luigi Galvani, nr. 61, Bucuresti sector 2
vezi adresa institutiei Impuls Leasing IFN S.A

Telefon Impuls Leasing IFN S.A    Adresa Impuls Leasing IFN S.A    Program functionare Impuls Leasing IFN S.A    Contact Impuls Leasing IFN S.A    Email Impuls Leasing IFN S.A    Sediu Impuls Leasing IFN S.A    Agentii Impuls Leasing IFN S.A    Sucursale Impuls Leasing IFN S.A   

Impuls Leasing IFN S.A
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »