Continental Leasing IFN SA - contact, adresa, sucursale

In conditiile unei economii in plina dezvoltare si schimbare, sentimentul de incredere este esential pentru evolutia cu succes a unei firme in mediul ei de afaceri.

Experienta obtinuta in domeniul comercializarii autoturismelor precum si pe piata imobiliara, dar si increderea manifestata de partenerii de afaceri in managementul firmei au reprezentat premisele care au stat la baza formarii si dezvoltarii Continental Leasing IFN S.A. .

Serviciile de finantare in sistem leasing oferite de Continental Leasing IFN S.A. au fost dezvoltate ca urmare a cererilor multiple ale clientilor existenti sau potentiali si urmaresc cu fidelitate tendintele pietei de profil atat prin structura ofertei de produse cat si prin adaptabilitatea solutiilor de finantare oferite.

Daca in perioada scursa de la infiintare (septembrie 2001) pana in prezent, Continental Leasing IFN S.A. a avut un rol direct in promovarea leasing-ului si a avantajelor sale financiare si operationale pe piata regionala, in prezent ea a devenit o companie matura, cu o experienta vasta in domeniul sau de activitate. De aceea, in anii urmatori, ne propunem sa ramanem o companie puternic ancorata in realitatile economice din Romania si, in special, din regiunea Olteniei, avand mereu o atitudine deschisa si inovatoare.

Astfel misiunea companiei Continental Leasing IFN S.A. este aceea de a oferi solutii de finantare de calitate, adaptate clientilor nostri si de a fi consultantul acestora pentru ca ei sa aleaga intotdeauna solutia optima de finantare.

Contact Continental Leasing IFN SA

Tip institutie Leasing
Telefon Fix 0251506019
Telefon Mobil -
Fax 0251506019
Email office@continentalleasing.ro
Program -
Adresa web www.continentalleasing.ro
Adresa Calea Bucuresti, nr. , Craiova bl.14B, parter
vezi adresa institutiei Continental Leasing IFN SA

Telefon Continental Leasing IFN SA    Adresa Continental Leasing IFN SA    Program functionare Continental Leasing IFN SA    Contact Continental Leasing IFN SA    Email Continental Leasing IFN SA    Sediu Continental Leasing IFN SA    Agentii Continental Leasing IFN SA    Sucursale Continental Leasing IFN SA   

Continental Leasing IFN SA
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »