VB DIRECT

Volksbank Romania

internet banking de la Volksbank Romania - Descriere produs

Noul Internet Banking este numit acum VB DIRECT. VB DIRECT este o aplicatie informatica ce ofera clientilor persoane fizice sau juridice un nivel ridicat de securitate permitand autentificarea clientului prin intermediul unui cod generat in mod automat de catre un dispozitiv numit 'TOKEN'.

In comparatie cu versiunea precedenta noul serviciu permite efectuarea de tranzactii on-line in timp real, 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana. El imbunatateste managementul cash flow-ului zilnic al clientului.



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Plati in lei indiferent de beneficiar (la Volksbank, Trezorerie sau alta banca de pe teritoriul Romaniei), indiferent ca este vorba de transferuri, plati de utilitati, etc.; plati in valuta (atat pe teritoriul Romaniei cat si extern), in valutele in care are deschise conturile sau in oricare din valutele EUR, USD, CHF, GBP, NOK, DKK, SEK, JPY, HUF, CAD; schimburi valutare la curs fix sau curs negociat depinzand de suma; constituire/denuntare depozite indiferent de moneda (modul nou introdus); vizualizare sold conturi de depozite precum si informatii despre dobanda, maturitate, etc.; deschide conturi in alta moneda decat cele pe care le are deja; vizualizare extrase de cont curent si card, soldurile la deschiderea zilei si intra-day (toate tranzactiile autorizate deja pe contul clientului) si estimarea soldului final tinand cont de tranzactiile initiate de catre acesta electronic.; vizualizare scadentar al creditelor contractate cu Volksbank; prin serviciul de mesaje integrat clientul poate comunica cu diferite departamente din banca. In plus se ofera clientului asistenta telefonica 24 din 24.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati Economie de timp: nu trebuie sa va deplasati la banca, sa stati la cozi la ghisee. Diversitatea operatiunilor. Comisioane mai mici cu pana la 50% decat la ghiseele bancii. Securitatea tranzactiilor. Accesibilitate. Disponibilitate - non stop de la orice dispozitiv conectat la internet.
  Comanda  

Comisioane

Comisoane 7 euro/luna taxa lunara de administrare pentru persoane fizice si 9 euro/luna pentru persoane juridice. Comision zero pentru tranzactii intre clientii Volksbank. Tranzactii interbancare in valuta: 0,1% min. 25 euro. Tranzactii interbancare in RON: 3 RON pentru sume de pana la 10.000 RON, 5 RON pentru tranzactii intre 10.000 RON (inclusiv) si 50.000 RON, si 17 RON penru tranzactii de peste 50.000 RON (inclusiv).
  Comanda  

Securitate date

Siguranta Securitate ridicata a tranzactiilor.
  Comanda  

Observatii

Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Volksbank Romania:
Depozite La termen Volksbank Romania   Credite Investitii Volksbank Romania   Depozite Cont de acumulare Volksbank Romania   Credite Nevoi Personale Volksbank Romania   Carduri De debit Volksbank Romania   Depozite La termen Volksbank Romania  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Economie de timp: nu trebuie sa va deplasati la banca, sa stati la cozi la ghisee.
  • Diversitatea operatiunilor.
  • Securitatea tranzactiilor.