Raiffeisen Online

Raiffeisen Bank

internet banking de la Raiffeisen Bank - Descriere produs

Doar un simplu click si oriunde ai fi banca ta e mai aproape de tine prin serviciul Internet Banking, Raiffeisen Online.

Raiffeisen Online ofera Acces 24/7 online, securizat, la conturile tale oriunde in lume!

Poti consulta soldurile conturilor si istoricul tranzactiilor tale precum si accesa extrasele de cont aferente acestora

Toate tranzactiile se realizeaza in timp real si soldurile conturilor sunt permanent actualizate,

Poti seta plati catre anumite grupuri de furnizori ( plati multiple), poti ordona plati catre trezoreria statului, poti constitui depozite in lei, poti lichida depozite in lei.

Efectuezi schimburi valutare intre conturile societatiii, precum si "cross currency" intre valute, faci transferuri intre conturile societatii, poti aloca limite de suma pentru tranzactii fiecarui utilizator in parte, poti obtine extrasul de cont pe perioada dorita

Poti efectua tranzactii si noaptea sau in weekend, avand astfel acces la informatiile private despre conturile personale, oricand si de oriunde din lume. Totusi din motive tehnice, uneori serviciul poate fi intrerupt pe timpul noptii, pentru o perioada scurta de timp.



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Poti consulta soldurile conturilor si istoricul tranzactiilor tale. Toate tranzactiile se realizeaza in timp real, iar soldurile conturilor sunt permanent actualizate. Ordoni plati inter sau intrabancare in Lei sau valuta (si/sau programezi ca acestea sa se efectueze automat in viitor) catre conturile proprii sau ale altor titulari. Platesti facturi catre furnizorii de utilitati agreati de banca si, mai mult, poti imputernici banca sa ti le plateasca automat. Predefinesti beneficiari pentru plati intra si interbancare. Poti constitui si lichida depozite. Efectuezi schimburi valutare intre conturile proprii, precum si "cross currency" intre valute. Poti alege pseudonime pentru conturile proprii pentru a le putea identifica mai usor. Poti obtine extrasul de cont pe perioada dorita.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati Beneficiezi de comisioane mai mici cu pana la 50% decat la ghiseele bancii.
  Comanda  

Comisioane

Comisoane -
  Comanda  

Securitate date

Siguranta Securitate maxima pentru operatiunile tale bancare prin introducerea metodei de autentificare/autorizare tranzactii cu ajutorul card reader-ului si a Smart Cardului.
  Comanda  

Observatii

Observatii Pentru a obtine acest serviciu trebuie: sa detii cel putin un cont curent in Lei, Euro sau USD si un card de debit sau de credit activ Raiffeisen Bank de tip Smart Card; sa semnezi contractul pentru activarea serviciului la orice unitate Raiffeisen Bank; sa intri in posesia unui cititor de carduri.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Raiffeisen Bank:
Depozite Cont de acumulare Raiffeisen Bank   Depozite La termen Raiffeisen Bank   Credite Nevoi Personale Raiffeisen Bank   Credite Refinantare Consum Raiffeisen Bank  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


1 comentariu


stefan , acum over 12 years
  (184)   (177)

sunt florin am 15 ani si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra cu speranta ca poate ne veti ajuta cu ce puteti ca sa avem si noi ce pune pe masa. nu avem de unde, pentru ca lucreaza doar mama la matura pe strada pentru 500 de lei, din banii acestia trebuie sa plateasca datoriie la magazine care ne mai dau pe datorie, si la oamenii ce ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu absolutnimic ce sa punem pe masa.tata nu lucreaza pentru ca a fost operat, are doua tije la picior, a fost dat in somaj, numai are nici somaj, iar acum mama este si ea accidentata la picior pentru ca a cazut la munca. stam toti trei intr-o singura camera la beci de 5/5, cand face unul baie, celalat trebuie sa iasa afara, ca sa poata sa se spele.nu ca as fi un cersetor, dar situatia noastra precara pe care o avem ne indeamna sa facem asta. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin, care ne mai ajuta si dansul din cand in cand cu ce poate. i-am spus tatalui meu sa se duca la banca, ca sa poata se faca un cont, ca cei ce ne vor ajuta sa ne poata trimeata. va las numarul meu de telefon in caz ca ne veti ajuta, dumnezeu sa va binecuvinteze pe dumneavoastra si pe toata famiia dumneavoastra. va multumesc. 0731806200 nr de cont: RO38RZBR0000060013534313 lei. va multumesc, si dumnezeu sa va binecuvinteze.
 

Avantaje produs

  • Economie de timp: nu mai este nevoie sa te deplasezi la banca sau sa stai la coada.
  • Disponibilitate: serviciul este disponibil indiferent de zi sau ora, prin intermediul oricarui computer ce indeplineste conditiile tehnice si este conectat la Internet.
  • Costuri minime: comisioanele sunt cu pana la 50% mai mici decat la ghiseele bancii. Control: ai in permanenta acces la informatii despre soldul conturilor tale si beneficiezi de asistenta non-stop.