Piraeus Online Banking

Piraeus Bank Romania

internet banking de la Piraeus Bank Romania - Descriere produs

Piraeus Online Banking este o aplicatie informatica la care ai acces, peste tot in lume, 24 de ore din 24 si 7 zile din 7 utilizand un calculator conectat la reteaua Internet.



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Vizualizarea soldurilor conturilor; Analiza soldurilor conturilor; Vizualizarea tranzactiilor efectuate pe conturi; Solicitarea primirii Istoricului tranzactiilor contului prin posta sau e-mail; Transferuri intre conturi proprii executate imediat, la o data viitoare sau repetativ; Transferuri catre clienti Piraeus Bank executate imediat, la o data viitoare sau repetativ; Ordine de schimb valutar la rate standard; Plata card de credit; Plati furnizori; Plati in LEI catre clientii altor banci; Plati in LEI catre Bugetul Statului; Plati in valuta; Memorarea platilor repetative; Schimbarea detaliilor platilor memorate; Intreruperea temporara, anularea sau reactivarea platilor repetative; Istoricul tuturor platilor; Informarea imediata in legatura cu status-ul operatiunilor; Comunicare cu banca; Predefinirea de beneficiari; Personalizarea aspectului aplicatiei; Mesaje transmise de banca.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati Posibilitatea de a downloada online manualul utilizatorului.
  Comanda  

Comisioane

Comisoane -
  Comanda  

Securitate date

Siguranta -
  Comanda  

Observatii

Observatii Poti sa accesezi Piraeus Online Banking foarte usor si rapid. In acest sens ai nevoie de un calculator personal cu modem si de o conexiune la Internet prin orice Internet Service Provider.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Piraeus Bank Romania:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0