OTPdirekt

OTP Bank Romania

internet banking de la OTP Bank Romania - Descriere produs

Disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, serviciul Internet Banking aduce informatiile din conturile tale la doar un 'enter' distanta, oriunde te-ai afla.



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Plati in lei sau valuta catre beneficiari avand conturile la orice banca din Romania sau strainatate; plati programate; plati periodice; schimburi valutare/transferuri de sume intre conturile aceleiasi persoane; constituire/vizualizare/lichidare depozite; extrase de cont generate in fisiere care se pot tipari sau salva pe computerul utilizatorului.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati -
  Comanda  

Comisioane

Comisoane -
  Comanda  

Securitate date

Siguranta Prin OTPdirekt, poti realiza orice tranzactie doresti, intr-un mod rapid si comod. Te incanta ideea de a avea mai multa libertate de miscare si de a evita cozile la ghiseu? Ceea ce trebuie sa stii este ca, indiferent de tipul tranzactiilor efectuate, OTP Bank iti asigura conditii optime de securitate a operatiunilor. Parolele statice si dinamice pe care ti le pune la dispozitie sunt garantia accesului personalizat la conturile tale si a sigurantei platilor si transferurilor. Odata devenit client al serviciului OTPdirekt, vei primi un token, dispozitiv care genereaza un cod de 8 cifre, folosind un algoritm securizat. Fiecare dintre aceste coduri este valabil doar 36 de secunde, urmand ca din secunda 37 un alt cod unic sa fie generat. Pentru a garanta securitatea informatiilor din cont, accesul va fi permis exclusiv in baza acestui cod de identificare.
  Comanda  

Observatii

Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la OTP Bank Romania:
Depozite La termen OTP Bank Romania   Conturi bancare Conturi bancare OTP Bank Romania   Credite Linii de credit OTP Bank Romania   Depozite Cont de acumulare OTP Bank Romania  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0