NexteOnline

Nextebank

internet banking de la Nextebank - Descriere produs

Day and Night ai NexteOnline, cea mai confortabila solutie de administrare la distanta a finantelor tale. Prin serviciul de internet banking NexteOnline ai acces gratuit la contul tau 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, oricand si oriunde exista un calculator conectat la internet. In plus, poti oricand sa activezi NexteMobile serviciul de mobile banking, fara niciun cost suplimentar.



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Vizulizarea situatiei conturilor, plati in lei si in valuta intra si interbancare, plati de utilitati, schimburi valutare, programare operatiuni bancare, creare de conturi curente, constituiri si spargere de depozite.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati Ai acces gratuit la conturile tale In orice moment din zi si din noapte; Poti achizitiona oricare dintre serviciile si produsele bancii; Poti efectua schimburi valutare; Poti sa iti programezi tranzactii In cele mai variate conditii, In functie de regulile stabilite de tine; Poti sa constitui depozite la termen la o rata de dobanda mai mare decat la ghiseu si poti sa lichidezi orice depozit constituit anterior; Poti urmari evolutia tranzactiilor inclusiv prin generarea unui grafic; Poti alege ca fiecare tranzactie sa fie Insotita de notificari pe mail, SMS sau de notificari direct In aplicatia ta de Internet Banking; Poti anunta beneficiarul tau de efectuarea unei tranzactii; Poti realiza plati de salarii si predefini beneficiari pentru toate tipurile de plati.
  Comanda  

Comisioane

Comisoane Utilizarea serviciului NexteOnline este gratuita. Pentru neutilizarea serviciului taxa lunara este de 2 EUR per utilizator pentru utilizatorii care nu au accesat cel putin o data serviciul NexteOnline in luna curenta. Ai reduceri de comisioane de pana la 50% la platile In lei si In valuta, inclusiv la cele catre trezoreria statului;
  Comanda  

Securitate date

Siguranta Toate datele transmise prin intermediul aplicatiei de Internet Banking sunt criptate cu ajutorul unei tehnologii SSL 3.0 pe 128 biti. Autentificarea client-banca se face prin certificate digitale emise si recunoscute de banca, iar pentru schimbul de chei se foloseste algoritmul de criptare RSA cu cheie de 1024 biti. Poti accesa aplicatia cu ajutorul unui nume de utilizator si a unei parole sau folosind dispozitivului de securitate eToken protejat de un cod PIN.
  Comanda  

Observatii

Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Nextebank:



 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0