Internet Banking 'e-bancamea'

Banca Romaneasca

internet banking de la Banca Romaneasca - Descriere produs

Acest serviciu este disponibil tuturor clientilor bancii, persoane fizice si juridice, care doresc sa acceseze serviciul de Internet Banking "e-bancamea".



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Prin intermediul "e-bancamea", sunt disponibile in acest moment, urmatoarele tipuri de conturi: conturi curente, conturi de credit si conturi de depozit. De asemenea puteti consulta cursurile de schimb si ratele de dobanda afisate de banca, precum si informatii despre restantele la credite.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati -
  Comanda  

Comisioane

Comisoane Vizualizarea soldurilor conturilor, a extraselor de cont si a tranzactiilor zilei este gratuita. De asemenea, in cazul operatiunilor efectuate prin Internet Banking beneficiati de o reducere a comisioanelor de 40% fata de cele standard.
  Comanda  

Securitate date

Siguranta Transferul datelor intre browser-ul web al clientului si serverul bancii este criptat, utilizand o cheie de criptare pe 128 de biti (unul din cele mai puternice mecanisme de criptare comerciale existent), pe baza unui certificat digital emis de Verisign (cea mai titrata Autoritate de Certificare din lume). In plus, autentificarea utilizatorilor in aplicatie se face pe trei niveluri: nume utilizator, parola si Digipass. Acest dispozitiv functioneaza astfel: la introducerea unui cod PIN, se genereaza un cod unic, numit token. Acest cod unic este validat de banca si numai dupa aceea, operatiunea respectiva va fi efectuata.
  Comanda  

Observatii

Observatii Aplicatia de Internet Banking "e-bancamea" poate fi accesata foarte simplu folosind un web browser (precum Internet Explorer - minim versiunea 5.5, Mozilla Firefox - minim versiunea 1.5 sau Netscape - minim versiunea 6.0), fara a mai instala vreun software aditional.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Banca Romaneasca:
Credite Ipotecare Banca Romaneasca  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0