Internet Banking

Intesa Sanpaolo Bank Romania

internet banking de la Intesa Sanpaolo Bank Romania - Descriere produs

Avantajele folosirii acestui serviciu sunt date de operarea rapida, comoda si sigura de pe orice calculator legat la Internet, de accesul extins la serviciile bancii, precum si de siguranta sporita a tranzactiilor.



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Verificarea soldului; plati in lei inter si intrabancare; plati intre clientii bancii; plati catre trezoreria statului, de mica si mare valoare; plati in lei prin sistemul de compensare multilaterala al BNR; plati in valuta inter si intrabanci; schimburi valutare: valuta-valuta, valuta-lei; verificarea tranzactiilor efectuate; consultarea extrasului de cont; vizualizarea cursurilor valutare.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati -
  Comanda  

Comisioane

Comisoane Banca nu percepe comisioane clientului pentru conectarea initiala sau pentru a ramane conectat la serviciul de Internet Banking.
  Comanda  

Securitate date

Siguranta -
  Comanda  

Observatii

Observatii Pentru a deveni utilizator de Internet Banking prin intermediul Intesa Sanpaolo Bank un client al bancii trebuie sa incheie un contract specific pentru furnizarea acestui serviciu.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Intesa Sanpaolo Bank Romania:
Depozite La termen Intesa Sanpaolo Bank Romania   Carduri De credit Intesa Sanpaolo Bank Romania  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0