Internet Banking Banca Millennium

Banca Millennium

internet banking de la Banca Millennium - Descriere produs

Prin Serviciul Internet Banking, ai la dispozitie produsele si serviciile Millennium Bank oriunde si oricand! Ai nevoie doar de un calculator conectat la internet.Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Ai acces non-stop, securizat, la conturile tale, oriunde in lume; faci economie de timp; ai comisioane reduse cu pana la 50% fata de operatiunile la ghiseu; beneficiezi de securitate atunci cand accesezi conturile tale si cand faci tranzactii; vizualizezi conturile si extrasele tale de cont; faci plati catre conturi Millennium Bank si catre conturi la alte banci; iti platesti facturile la utilitati; faci plati catre trezoreria statului; rambursezi sumele utilizate de pe cardul de credit; constitui si sa lichidezi anticipat depozite, oricand; Ai la dispozitie oricand o echipa specializata, gata sa-ti ofere suport in utilizarea aplicatiei.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati -
  Comanda  

Comisioane

Comisoane -
  Comanda  

Securitate date

Siguranta -
  Comanda  

Observatii

Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Banca Millennium:
Credite Refinantare Consum Banca Millennium  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0