Internet Banking Alpha Click

Alpha Bank Romania

internet banking de la Alpha Bank Romania - Descriere produs

Plata facturilor tale de utilitati utilizand aplicatia de Internet Banking Alpha Click este mult mai usor de efectuat datorita formularelor standardizate pentru fiecare tip de plata. Fara drumuri in plus, Alpha Click iti sta la dispozitie oriunde in lume si oricand.



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Vizualizezi in orice moment soldul tuturor conturilor tale active (curente, de depozit, etc) si tiparesti toate tranzactiile efectuate pentru ele; ai acces in orice moment la informatii complete despre creditele tale (detalii credit, plan de rambursare); obtii extrase de cont care contin informatii complete: sold precedent, sold curent si explicatii despre tranzactia respectiva; faci plati in lei si valuta, in Romania si strainatate; platesti facturile catre peste 50 de furnizori de utilitati, utilizand formularele dedicate, ce contin informatii specifice datelor de facturare folosite de fiecare furnizor de utilitati; cumperi si vinzi valuta; alimentezi cardul de credit; constitui si lichidezi depozite; planifici data efectuarii anumitor plati.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati -
  Comanda  

Comisioane

Comisoane Doar 2 lei per tranzactie este comisionul bancii pentru platile de utilitati cu valori de pana la 1000 de lei, efectuate de catre toti clientii Alpha Click. Pentru plata facturilor Romtelecom si Cosmote toti clientii serviciului de Internet Banking, Alpha Click, beneficiaza de comision 0.
  Comanda  

Securitate date

Siguranta Nivel ridicat al sigurantei asigurat prin: doua niveluri de certificate digitale, prin care se genereaza PIN-ul si elementele de identificare securizate individual cat si numele de utilizator si parola; sistem de protectie a retelei impotriva accesului extern neautorizat (firewall); tehnologie de criptare de tip SSL, pentru protejarea comunicarii tale cu banca; nume utilizator si parola confidentiale, pentru verificarea identitatii tale (daca o alta persoana incearca sa acceseze contul tau, utilizand un nume de utilizator si o parola incorecte, dupa 3 incercari nereusite contul este blocat) ; inchiderea automata a sesiunii Alpha Click dupa 3 minute de inactivitate, pentru protectie impotriva accesului unei persoane neautorizate, daca nu ai inchis sesiunea.
  Comanda  

Observatii

Observatii Instalarea programului (certificatului) se realizeaza de la distanta, prin intermediul Internetului, ai nevoie doar de un PC conectat la Internet.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Alpha Bank Romania:
Credite Auto Alpha Bank Romania   Credite Refinantare Ipotecar Alpha Bank Romania   Credite Refinantare Consum Alpha Bank Romania  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0