ING Home'Bank

ING Bank

internet banking de la ING Bank - Descriere produs

ING Home'Bank este banca ta proprie, la care poti sa apela la orice ora si de oriunde din lume.



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Verifici balantele tuturor conturilor tale deschise la ING,de debit sau de credit, cat si depozitele si asigurarile aferente creditelor; banca ta online de la ING iti permite sa efectuezi plati si transferuri in lei si valuta catre conturi deschise la ING Bank sau la alte banci din Romania si strainatate; utilizezi si rambursezi liniile de credit; platesti facturile de utilitati; efectuezi schimburi valutare, fara comision; verifici tranzactiile efectuate in ultimele 6 luni.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati Daca iti activezi serviciul SMS Alert, stii cand ti-a intrat salariul si esti notificat la fiecare tranzactie mai mare de 200 Ron / 100 euro (usd). Tu setezi limita. Platesti doar 4 ron/luna, indiferent de numarul de mesaje primite.
  Comanda  

Comisioane

Comisoane Taxa de utilizare lunara: 3 lei; 2 lei pentru tranzactii catre un client al altei banci, la care se adauga comisionul Transfond; pentru servicii si tranzactii in valuta catre conturi deschise la alte banci: 0.15% min. 50 lei si max. 1.750 lei. Comisionul se percepe in valuta si bancile corespondente pot percepe aditional speze bancare.
  Comanda  

Securitate date

Siguranta Ai parte de siguranta deplina prin: cel mai avansat algoritm de criptare de date si certificatul VeriSign SSL, pentru verificarea identitatii si autenticitatii website-ului.
  Comanda  

Observatii

Observatii Trebuie sa ai un cont curent deschis la ING Bank si un card Visa. Trebuie sa inchei un contract privind furnizarea de servicii bancare electronice ING Home'Bank. Pentru semnarea acestui contract, te invitam in ING Office-ul la care esti alocat. Nu uita ca trebuie sa ai la tine buletinul sau cardul de identitate.
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la ING Bank:
Credite Nevoi Personale ING Bank   Credite Nevoi Personale cu Ipoteca ING Bank   Credite Refinantare Ipotecar ING Bank   Credite Ipotecare ING Bank   Credite Refinantare Consum ING Bank  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Cu serviciul de Internet Banking ING Home'Bank verifici balantele tuturor conturilor tale deschise la ING,de debit sau de credit, cat si depozitele si asigurarile aferente creditelor.
  • Cu ING Home'Bank poti efectua operatiuni bancare 24 de ore din 24, 7 zile din 7, oriunde te-ai afla in lume, atata vreme cat ai acces la un calculator conectat la Internet.
  • Siguranta deplina