BT 24

Banca Transilvania

internet banking de la Banca Transilvania - Descriere produs

BT24 este solutia de Internet Banking a Bancii Transilvania.

BT 24 asigura acces rapid si sigur, prin intermediul Internet-ului, la conturile proprii, oferind, in acelasi timp si posibilitatea de a realiza o gama vasta de operatiuni bancare.

Serviciul este disponibil 24 ore din 24, putand fi accesat de oriunde de pe glob, de pe orice computer conectat la Internet (cu conditia indeplinirii cerintelor tehnice minime).Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Prin BT24 - Internet Banking iti poti plati, GRATUIT, facturile: curent, telefonie, energie electrica, apa, gaz, TV cablu sau Internet. Ai multe avantaje: nu trebuie sa mai faci drumuri la banca sau la casieriile furnizorilor; poti sa-ti faci platile oricand, 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, nu mai depinzi de programul bancii/ casieriei; nu platesti niciun comision suplimentar; procedura de plata a facturilor e foarte usoara; platile sunt efectuate in siguranta maxima. E simplu: intri pe BT24, accesezi sectiunile Operatiuni - ordine de plata in lei sau Ordine predefinite si iti platesti factura!
  Comanda  

Facilitati

Facilitati MOBILITATE: Daca o zi din viata ta arata asa: program foarte incarcat, nu ai timp suficient sa ajungi la banca sa-ti faci operatiunile, ore foarte multe petrecute la birou si, daca totusi reusesti sa-ti faci putin timp, traficul pare impotriva ta, e timpul sa te relaxezi si sa savurezi o solutie financiara cu adevarat confortabila - Internet Banking - BT24 de la Banca Transilvania! Din fata computerului conectat la Internet, din tara sau din strainatate, poti efectua o multitudine de operatiuni, oricand ai nevoie. Economisesti mult timp, dar si bani, pentru ca ai comisioane reduse fata de cele de la ghiseu. Uite ce poti face prin BT24: plati in lei catre orice partener, plati catre Trezorerie, plata utilitatilor, alimentari card, plati valutare, interne si externe, tranzactii de schimb valutar, constituirea si desfiintarea de depozite, vizualizarea, tiparirea si exportul extraselor de cont, configurarea de ordine predefinite pentru anumiti parteneri, etc. CONFORT - nu trebuie sa te mai deplasezi la sediul bancii pentru a-ti efectua operatiunile, le poti face de oriunde, de pe un computer conectat la Internet. Economisesti mult timp, dar si bani, pentru ca ai comisioane reduse fata de cele de la ghiseu. In plus, ai acces nelimitat la BT24. Iti poti urmari oricand toate operatiunile facute pe cont, atat cele efectuate prin BT24, cat si cele de la ghiseu, cu ajutorul unor rapoarte detaliate ale evolutiei soldurilor conturilor tale. OPERATIVITATE - ordinele tale de plata sunt procesate in aceeasi zi, daca le trimiti pana la ora 18.00 (de luni pana vineri), respectiv pana la ora 12.30 (sambata) si, in plus, poti stii in permanenta care e starea lor. Folosind BT24 beneficiezi si de alte facilitati: Importuri ordine; Export date referitoare la ordinele de plata trimise la banca; Furnizarea de informatii legate de starea ordinelor de plata trimise bancii; Posibilitatea vizualizarii si tiparirii extraselor de cont; Evolutia soldurilor inclusiv prin generarea unui grafic; Posibilitatea definirii beneficiarilor platilor direct de catre client; Comunicare securizata intre client si banca. Este un serviciu rapid, timpii de raspuns ai sistemului fiind foarte scurti si, in cazul in care aveti nevoie de suport in utilizarea lui, o echipa de specialisti va sta la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 09.00-19.00, la TEL VERDE 0800842824 sau prin e-mail [email protected].
  Comanda  

Comisioane

Comisoane -
  Comanda  

Securitate date

Siguranta Siguranta maxima in care iti poti efectua operatiunile, de la orice computer conectat la Internet, indiferent daca esti in tara sau in strainatate. Mai exact, toate datele transmise prin intermediul aplicatiei de Internet Banking BT 24 sunt criptate cu ajutorul unei tehnologii SSL pe 128 biti. Pe piata financiar-bancara internationala, aceasta tehnologie este considerata cea mai potrivita pentru asigurarea securitatii serviciilor de tip Internet Banking. In plus, pentru a putea accesa aplicatia BT 24 este nevoie de instalarea unui certificat digital de autentificare. Certificatele sunt folosite pentru verificarea identitatii persoanei care trimite mesaje electronice catre banca, dar si pentru a oferi bancii posibilitatea de a codifica raspunsurile. Emiterea certificatelor este necesara pentru siguranta conexiunii intre computerul tau si serverul de Internet al bancii. Exista deci mai multe nivele de securitate / verificare a datelor de intrare in sistem: nivel 1 - certificatul de autentificare, nivel 2 - ID si Parola. Asadar, nu trebuie sa te ingrijorezi - nu e nevoie sa te deplasezi la sediul bancii pentru a-ti face operatiunile! Beneficiezi de siguranta deplina prin BT24!
  Comanda  

Observatii

Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Banca Transilvania:
Depozite La termen Banca Transilvania   Depozite Cont de acumulare Banca Transilvania   Depozite La termen Banca Transilvania   Credite Investitii Banca Transilvania   Credite Linii de credit Banca Transilvania   Carduri De credit Banca Transilvania   Credite Auto Banca Transilvania   Carduri De debit Banca Transilvania   Carduri De debit Banca Transilvania   Carduri De credit Banca Transilvania   Carduri De debit Banca Transilvania   Credite Investitii Banca Transilvania   Carduri De credit Banca Transilvania   Credite Nevoi Personale cu Ipoteca Banca Transilvania   Credite Pe termen scurt Banca Transilvania  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


3 comentarii


ungureanu dragos florin , acum over 11 years
  (197)   (150)

unde intru pentru internet banking? Nu mai stiu unde sa introduc parola?Si ID-ul???
 
ADRIANA , acum over 11 years
  (175)   (172)

nu pot intra in BT24..folosesc acelasi ID si PAROLA/TOKEN de cand l-am instalat dar din data de 3 nu ma lasa sa intru...
 
craiu violeta , acum over 12 years
  (252)   (203)

AM nevoie de ajutor;nefolosind de mult tokenul am uitat parola de intrare sau idul de logare.CUM FAC SA POT SA REINTRU IN POSESIA PAROLEI SI IDULUI DE LOGARE,VA MULTUMESC
 

Avantaje produs

  • Plati in lei catre orice beneficiar cu contul deschis la alte banci din Romania. Plati in lei catre parteneri cu conturi deschise la Banca Transilvania. Plati in lei catre Trezoreria Statului.
  • Plata utilitati. Alimentari card. Plata salariilor in conturile de card ale angajatilor.
  • Plati valutare interne si externe. Vanzare-cumparare valuta. Constituirea si desfiintarea depozitelor.