BRD Net

BRD - Groupe Societe Generale

internet banking de la BRD - Groupe Societe Generale - Descriere produs

Vreti sa economisiti timp si bani?

Prin BRD-NET, serviciul de Internet Banking pe care vi-l oferim, puteti realiza operatiuni bancare fara a mai cheltui banii pe benzina pana la banca si fara a mai pierde timpul necesar deplasarii la banca sau la ghiseele furnizorilor de utilitati.

Simplu si practic BRD-NET va asigura o legatura permanenta cu banca prin Internet.

Solutia pe care BRD vi-o propune este complet mobila, accesul fiind posibil de pe orice calculator, fara a fi nevoiti sa realizati instalarea unor programe suplimentare.

Va sunt suficiente o conexiune la Internet si un contract de subscriere la BRD-NET, pentru a va " teleporta " la BRD in vederea efectuarii de operatiuni bancare sau in vederea obtinerii de informatii utile desfasurarii activitatii cotidiene.

 

In plus, beneficiati de un control deplin al conturilor dumneavoastra bancare in conditii de maxima securitate si confidentialitate a operatiunilor. Comunicatia cu banca se realizeaza folosind protocolul de securitate SSL 128 biti, acesta fiind in prezent cel mai puternic standard de securitate ce asigura confidentialitatea si integritatea datelor vehiculate prin Internet.

Folosind BRD-Net puteti : realiza transferuri intre conturile proprii indiferent de valuta in care sunt deschise; realiza plati catre beneficiari; crea depozite la termen cu capitalizarea dobanzii; consulta informatii referitoare la soldul conturilor dumneavoastra; consulta detaliile operatiunilor facute in conturi.

In plus, Consultarea soldurilor conturilor este gratuita, majoritatea viramentelor beneficiaza de comisioane reduse, banca va furnizeaza informatii utile despre produsele si serviciile sale si reteaua de unitati.Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Poti realiza transferuri intre conturile proprii si plati catre beneficiari; consulta informatii referitoare la soldul conturilor tale; consulta detaliile operatiunilor efectuate pe conturi.
  Comanda  

Facilitati

Facilitati Accesul este posibil de pe orice calculator, fara a fi nevoit sa realizezi instalarea unor programe suplimentare.
  Comanda  

Comisioane

Comisoane Utilizare BRD-Net: 1 EUR/ luna.
  Comanda  

Securitate date

Siguranta -
  Comanda  

Observatii

Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la BRD - Groupe Societe Generale:
Depozite Cont de acumulare BRD - Groupe Societe Generale   Credite Imobiliare BRD - Groupe Societe Generale   Depozite La termen BRD - Groupe Societe Generale   Credite Ipotecare BRD - Groupe Societe Generale   Credite Nevoi Personale BRD - Groupe Societe Generale  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0

Avantaje produs

  • Consultarea soldurilor conturilor este gratuita.
  • Majoritatea viramentelor beneficiaza de comisioane reduse.
  • Banca iti furnizeaza informatii utile despre produsele si serviciile sale si reteaua de unitati.