BCC e-SMART

Banca Comerciala Carpatica

internet banking de la Banca Comerciala Carpatica - Descriere produs

Serviciul Internet Banking - BCC e-SMART reprezinta o solutie de varf ce permite accesul clientilor in timp real la serviciile bancii folosind tehnologii de ultima ora in domeniul e-banking-ului.Prin utilizarea sistemului de internet banking clientii au acces permanent on-line la conturile lor si pot efectua operatiuni 24 ore din 24, 7 zile din 7.



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane fizice
Servicii Clientul : poate sa efectueze atat plati catre beneficiari cat si pentru trezoreriile statului; poate transmite ordine de plata ce se vor realiza cu o periodicitate bine definita; poate efectua plati in orice valuta catre partenerii sai de afaceri din alte tari; poate sa efectueze transferuri intre conturile proprii; poate sa efectueze schimburi valutare pentru sumele de bani pe care ce le detine in conturile sale; poate sa vizualizeze tranzactiile efectuate, in timp real; beneficia de asistenta operatorului de la banca; sa isi verifice partenerii interogand lista CIP; importa ordine plata dintr-un fisier exportat din sistemul contabil al firmei (ex: import salarii); aviza mai multe ordine de plata printr-o singura actiune. (ex: ordinele de plata importate din fisier, pot fi selectate si avizate simultan); sa efectueze operatii de introducere (ex: crearea unui ordin de plata, adaugarea unui depozit, initierea unui schimb valutar, etc.), modificare - anulare (atata timp cat documentele de plata nu au fost procesate de catre banca) si listare (ex: situatii ce cuprind starea documentelor si in functie de aceasta a informatiilor aferente).
  Comanda  

Facilitati

Facilitati Se pot efectua operatiuni chiar in ziua incheierii contractului; dispune de un mediu de lucru sigur si securizat; nu exista liste predefinite de beneficiari agreati, astfel incat este posibila efectuarea de plati catre orice destinatar al carui cont IBAN este cunoscut; pentru ca in doar cateva minute, se pot construi modele de plati ce pot fi utilizate ulterior cu minim de efort; folosind un astfel de model, util pentru platile repetitive, cu caracter periodic, plata unei facturi dureaza mai putin de 30 de secunde; este un serviciu interactiv, prin intermediul caruia se pot trimite mesaje bancii; beneficiati de asistenta gratuita, apeland la serviciul Telverde (gratuit din reteaua Romtelecom): 0800-807.807.
  Comanda  

Comisioane

Comisoane Beneficiati de comisioane reduse cu 35% fata de operatiunile similare desfasurate la ghiseele bancii.
  Comanda  

Securitate date

Siguranta Sistemul de securitate este dezvoltat in concordanta cu standardele internationale in ceea ce priveste securitatea tranzactiilor prin internet. Drept rezultat, avem o retea cu "securitate distribuita" care asigura protectia datelor pe tot parcursul procesului: pe calculatorul clientului, in timpul transmisiei de date si in timpul procesarii in sistemul bancar. Securitate distribuita inseamna folosirea mai multor tehnologii de protectie in cateva nivele, cum ar fi: identificarea/autentificarea utilizatorului cu patru elemente; criptarea datelor; accesul neautorizat/deconectarea automata; monitorizare.
  Comanda  

Observatii

Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Banca Comerciala Carpatica:
Depozite La termen Banca Comerciala Carpatica   Depozite La termen Banca Comerciala Carpatica   Depozite La termen Banca Comerciala Carpatica   Depozite Cont de acumulare Banca Comerciala Carpatica   Credite Refinantare Consum Banca Comerciala Carpatica   Carduri De debit Banca Comerciala Carpatica   Carduri De credit Banca Comerciala Carpatica  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0