Download Plan de afaceri Service autodescarca

Auto Garage este o organizatie startup care ofera un serviciu complet de reparatii pentru autoturisme, comercializand totodata piese auto.

Piata de reparatii auto este foarte competitiva, insa majoritatea service-urilor auto ofera strict servicii de reparatii. Auto Garage se va diferentia de concurenta prin oferirea atat a serviciilor de calitate, cat si a pieselor de schimb, care pot fi cumparate direct din magazinul nostru. Astfel, vom servi o gama larga de clienti- cei care apeleaza la service, dar si cei care au nevoie doar de piese auto. De asemenea, departamentul de piese de schimb va sprijini departamentul service, permitand mecanicilor sa efectueze reparatiile mult mai rapid, avand piesele necesare pe stoc, depozitate in service-ul auto.

Compania se diferentiaza de concurenta si prin detinerea a zece puncte de lucru in Bucuresti, fiind de mare ajutor pentru clientii care au nevoie ca masinile lor sa fie reparate de indata.

Nu in ultimul rand, Auto Garage pune la dispozitie serviciul de remorcare a masinilor clientilor care apeleaza la serviciile service-ului nostru.

Firma va atrage si va mentine o baza de clienti fideli prin orientarea catre client. Toti angajatii sunt bine instruiti pentru furnizarea de servicii superioare, in special in industria auto, unde onestitatea si increderea sunt esentiale.

Auto Garage reprezinta o adevarata oportunitate de afaceri, care abordeaza necesitatea nesatisfacuta a populatiei din Bucuresti de a beneficia de un serviciu full-option de reparatii auto, care dispune de un centru complet echipat pentru vanzarea pieselor auto.

Acest plan de afaceri este un model generic, potrivit pentru toate tipurile de afaceri. Cu toate acestea, este necesar sa modificati continutul pentru a se potrivi circumstantelor in care va aflati. De asemenea, acest plan de afaceri contine sfaturi pentru redactarea corespunzatoare a lucrarii dumneavoastra, prezentarea Powerpoint si o serie de rapoarte, grafice si tabele financiar-contabile.

Aceasta resursa cuprinde fisiere in format: Word™ +Excel™ +Power Point™ =
Nu dispuneti de un arhivator? Puteti descarca, gratuit, unul aici:

Continut Plan de afaceri Service auto:

I. Sumar

I.1 Concept

I.2 Misiune

I.3 Cheile succesului

I.4 Finantare startup

II. Produse si servicii

III. Analiza pietei

III.1 Segmentarea pietei

III.2 Strategia pietei tinta

III.3 Nevoile pietei

III.4 Analiza Business Service

III.5 Concurenta si modele de achizitie

IV. Avantaje competitive

IV.1 Strategia de vanzari

V. Management

V.1 Planul cu personalul

VI. Planul financiar

VI.1 Analiza pragului de rentabilitate

VI.2 Contul de Profit si Pierdere

VI.3 Cash Flow previzionat

VI.4 Bilantul contabil

VI.5 Indicatori financiari