Cele mai frecvente 3 greseli la startup

Cele mai frecvente 3 greseli la startup Data: 15 iunie 2012   Ora: 12:04

Indiferent de domeniul de activitate, calea spre succes al unui startup implica luarea unor decizii inteligente. Iata 3 greseli comune pe care antreprenorii trebuie sa le evite la infiintarea unei firme:

1. Angajari prea multe, prea curand. Pentru majoritatea startupurilor, angajarea unor persoane inainte ca acest lucru sa fie o nevoie absoluta poate duce la dezastru. Delegarea atributiilor este o functie importanta pentru un lider, insa inainte de a face acest lucru este recomandat sa astepti pana cand vei avea cu adevarat devoie de un angajat nou. In afara faptului ca economisesti bani, ai avantajul ca petreci timp pretios pentru a te familiariza cu dedesubturile afacerii tale.

2. O piata tinta neidentificata. Cu totii ne-am dori sa dezvoltam un produs care se potriveste nevoilor tuturor consumatorilor, insa acest lucru este aproape imposibil. Este esential sa identifici piata tinta a startupului tau la inceputul etapei de planificare.

3. Adoptarea unor decizii in graba. Vei primi feedback de la consumatori despre ceea ce le place si sugestii de modificare a unor activitati. Efectuarea de modificari pentru a satisface nevoile clientilor este cruciala, insa este important sa se stabileasca modul de evaluare a propunerilor. Aceasta schimbare te va aduce mai aproape de scopul final sau te va conduce in directia gresita? Este necesar sa evaluezi impactul pe termen lung al unei decizii.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

lucru, decizii, aproapeeste, piata, tintafeedback, inceputul, consumatoriprimi, etapei, startupuluigraba, planificare, adoptareaimposibil, dori, dezvoltam