S-a lansat Kit-ul de Afaceri in Industrii Creative

S-a lansat Kit-ul de Afaceri in Industrii Creative Data: 16 decembrie 2013   Ora: 13:58

Antreprenoriatul in industrii creative reprezinta un domeniu nou, dar cu potential urias, de vreme ce piata industriilor culturale si creative e in continua dezvoltare in Europa si in Romania: produsele creative fac parte din realitatea noastra, fie ca e vorba de dezvoltare urbana, relaxare, educatie sau soft-uri care ne usureaza viata de zi cu zi. Antreprenorii din acest domeniu pot valorifica oportunitatile unui domeniu economic emergent, atata timp cat au la indemana toate „armele” potrivite.

Programul „Antreprenor in Industrii Creative” a lansat Kit-ul de Afaceri in Industrii Creative, un complex de instrumente de lucru online conceput pentru a veni in sprijinul tinerilor care doresc sa-si deschida un business intr-una dintre ariile industriilor creative: advertising, arhitectura, arte si antichitati, mestesuguri, design, moda, film, video, fotografie, software, jocuri, publishing electronic, muzica, performing arts, publishing, televiziune si radio.

Kit-ul de Afaceri in Industrii Creative este disponibil gratuit, online, la adresa www.crestetalente.ro/e-learning. Acesta cuprinde 12 capitole ce sumarizeaza cei mai importanti pasi in construirea unei afaceri adaptate pietei creative din Romania: Introducere in Industrii Creative, Business-ul tau creativ - Essentials, Plan de afaceri, Produse si servicii, Comunicare si vanzare, Legal, Financiar, Gasirea banilor, HR Essentials, Managementul riscului, Filosofia business-ului creativ, Finalizare Kit Afaceri.

In incheierea fiecarui capitol din kit, cursantii vor pune in aplicare mecanismele si conceptele nou dobandite prin solutionarea unor exercitii create sub forma unor “guidance through”. Astfel, la finalul kit-ului, creativii vor avea un plan de afaceri personalizat pe care il pot folosi pentru construirea viitorului business. Acest plan cuprinde analize, previziuni, harti si resurse dezvoltate pe parcursul kit-ului si, cand va fi gata, va fi numai bun de pus in aplicare.

Kit-ul de Afaceri in Industrii Creative este o publicatie prietenoasa si adaptata comunitatilor creative din Romania, dar si nivelului actual de dezvoltare al pietei. Acesta a fost conceput cu ajutorul unor importante publicatii si resurse nationale si internationale si parcurge toate etapele necesare construirii unei afaceri creative.

Cursul se adreseaza tuturor celor care au o legatura cu industriile creative, fie ca studiaza, lucreaza sau sunt interesati de domeniu. Inscrierea se face online pe www.crestetalente.ro/e-learning.

Proiectul Kit-ul de Afaceri in Industrii Creative face parte din programul national „Promovarea Antreprenoriatului in Domeniul Industriilor Creative”. Mai multe detalii pe www.crestetalente.ro.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

creative, afaceri, industriikit-ul, domeniu, crestetalenteromania, online, bdquodezvoltare, industriilor, plankit-ului, business, acestaeste, resurse, cuprinde