Un bucatar nou in fiecare zi

Un bucatar nou in fiecare zi Data: 11 aprilie 2012   Ora: 16:37

Restaurantele sunt printre cele mai flexibile tipuri de afaceri. Acestea sunt in permanenta pregatite sa adopte idei noi de afaceri pentru a atrage clienti noi si pentru a obtine publicitate.

Unii antreprenori investesc in decor, altii inventeaza feluri de mancare unice pentru meniul lor. Exista o modalitate mult mai usoara de a face restaurantul tau observat!

‘Un Jour, Un Chef’ (Un bucatar pe zi) este un restaurant din Paris cu un concept unic: in fiecare seara, este invitat un nou bucatar, tanar si creativ, pentru a pregati preparate culinare.

Bucataria este dotata cu toate echipamentele necesare, iar bucatarul detine controlul complet in ceea ce priveste ingredientele si procesul de gatire.

In cazul in care bucatarul invitat nu este destul de experimentat incat sa gestioneze bucataria de unul singur, atunci acesta este ajutat de profesionistii cu care restaurantul colaboreaza.

Acest concept este benefic pentru un restaurant. In primul rand, invitarea unui bucatar tanar care sa gateasca intr-o seara nu este costisitor, deoarece acesti tineri profesionisti obtin o sansa unica de a fi bucatar-sef intr-un restaurant si sunt recunoscatori pentru aceasta experienta.

In plus, restaurantul poate descoperi talente ascunse, iar oaspetii primesc propriile beneficii – o cina surpriza la un pret rezonabil.

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


   

Comentarii


0
 

  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »


 

bucatar, restaurant, restaurantulsunt, invitat, searaconcept, afaceri, bucatariatanar, bucatarul, colaboreazarezonabil, profesionistii, pretacest, ingredientele, primul